Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

​Gratis DJ-lessen voor jongeren door jongeren!

Het DJ & Producers café op dinsdagavond in jongerencentrum Scum wordt helemaal anders. Vanaf september neemt het project een vlucht. Jongeren die de afgelopen 1,5 jaar tijdens het DJ & Producers café zijn opgeleid, geven vanaf dan zelf wekelijks DJ-lessen. Deze DJ-lessen zijn gratis voor alle jongeren vanaf 10 jaar uit Katwijk. Hiermee creëren we een nieuwe kweekvijver voor jong muzikaal DJ-talent. Voor jongeren door jongeren.

Tips & trics
Naast deze DJ-lessen op professionele apparatuur worden de deelnemers gaandeweg ook gecoacht in het ‘DJ zijn’. Denk hierbij aan het gebruik van ‘RekordBox’ (DJ-software), inzet van social media en do’s & dont’s. Uiteraard krijg je ook veel tips over muziekgenres en waar de beste muziek vandaan haalt.

Meld je snel aan
Ben jij of ken jij iemand die erg graag wil leren draaien en gratis DJ-lessen wil volgen? Neem dan snel contact op met Roy van Schie: royvanschie@welzijnskwartier.nl

Written By: Roy van Schie

No Comments

Leave a Reply