Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

P!nk

Op 4 april komt in Europa de nieuwste cd van Pink uit. En nou ben ik een van de gelukkigen geweest om een eerste promo-optreden van Pink te zien in Nederland. Op 20 maart, helemaal in het ‘geheim’, heb ik mezelf bevonden tussen het kleinschalige publiek van dit promo-optreden van rebel Pink.

Vol excitement stonden de mensen te wachten in het zaaltje waar Pink zou gaan optreden. Gespannen keken we met z’n allen naar het nog lege podiumpje. Nog even wat nep-applausjes opnemen voor het radioprogramma wat onder andere meedeelde aan het promoten van de cd en het optreden kon beginnen!

Pink komt op met een zonnebril op het hoofd en een kinky zweepje in haar hand. Twee danseressen die ook behoorlijk interessant gekleed zijn dansen als ‘slaafjes’ met haar mee. Het eerste liedje ramt erin en klinkt heerlijk!
Na dit eerste nummer trekt ze haar jas uit en komt een charmant jurkje tevoorschijn. Haar haar is blond, met toch wel een licht roze gedeelte onderaan haar krullende lokken. Ze verteld ons halverwege het optreden dat ze het wel grappig vond dat “de laatste keer dat ze in Amsterdam optrad, ze niet helemaal ‘zichzelf’ was.” Ze gniffelt en gaat verder met het optreden.

Al met al was het optreden hartstikke leuk om te zien, en vooral ook vreselijk fijn om te horen. De nummers die uit zullen komen op haar cd zijn lekker fel, rockig en klinken goed! En samen met Pinks rauwe stem lijkt voor mij de cd nu al een must in mijn cd-collectie! Bovendien zal ze in September een world tour gaan houden, en is ons die avond verteld dat ze dan ook zeer zeker in Nederland zal verschijnen. Even wachten op de nieuwe spetterende opkomst van Pink in dit jaar, dus..

door: Ingrid Zuyderduyn

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter