Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Maak je maar geen zorgen, Pinkpop 2008 is geregeld!

Pinkpop is dit jaar 30, 31 mei en 1 juni. En het heeft de allerbeste line-up ever. (Ik kan me dj Tiësto en de Sugababes nog herinneren.) De weekend kaarten van Pinkpop waren dan ook uitverkocht binnen een paar dagen. Ik hoorde, dat Pinkpop pas de camping open gooit vrijdag om 12:00. In plaats van wat we gewend zijn bij andere festivals, op donderdag avond. Jammer, want die donderdag avond is nu juist zo gezellig. Daarbij komt, ik en met mij veel meer, maken zich zorgen. Hoe kan binnen 4 uur(16:00 eerste band), 40000 man door de beveiliging de camping op, tent opzetten en dan door de beveiliging het pinkpop terrein op?
Dus ik ben maar gaan mailen met Jan Smeets zelf.

—– Original Message —–
From: Toby 1 kenoby
To: info@pinkpop.nl
Sent: Friday, February 29, 2008 10:40 PM

Beste Jan Smeets,

Het lijkt ons niet verstandig om de camping pas om 1200 op vrijdag te openen. Door onze ervaring weten we dat het onmogelijk is om binnen te komen, je tent op te zetten en dan ook weer op het festival terrein te komen binnen 4 uur. Want er komen nog 39999 andere festivalgangers. We willen vrijdag gewoon de eerste band zien om 1600.

Wij stellen voor om donderdag avond de camping te openen.

met vriendelijke groeten

tobias
From: info@pinkpop.nl
To: tobyxxx@hotmail.com
Subject: Re:
Date: Mon, 3 Mar 2008 11:15:14 +0100
Beste Tobias,

Wij als organisatie van Pinkpop hebben besloten de campings pas om 12.00 uur te openen op vrijdag. Als organisatie hebben wij de afgelopen 38 jaar ervaren dat er ruim voldoende tijd is om dan je tent te hebben opgezet.

Met vriendelijke groet,

Buro Pinkpop

Beste Buro pinkpop,
Natuurlijk twijfelen we niet aan jullie ervaring. En bedanken u dan ook voor de geruststelling. Wij zullen de bewuste vrijdag fluitend om 12:00 de camping op lopen. Onze tent opzetten en om 16:00 staan wij vooraan bij de eerste band.

mvg

Tobias

Zoals je ziet. Niemand hoeft zich meer zorgen te maken. Buro Pinkpop heeft zich goed voorbereid

Written By: admin

No Comments

Leave a Reply