Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

ROAD TRIP!! De Dead Rudolfs in Gent!

Ja wat tan! Het was al een tijdje bekend, dat die jochies een optreden hadden tijdens de Gentse feesten op de vlasmarkt midden in het centrum van Gent. Dat leek mij dus voldoende reden voor een road trip.
Vrijdag 25 juli was het zover. Spannend, want ik had nog steeds niemand gevonden, die met me mee zou gaan. En om eerlijk te zijn is een road trip pas een echte road trip met meerdere personen.
In je eentje verzin je geen liedjes over elke stad die je passeert, reageert er niemand op je verhalen, verzin je geen speciale road trip handshake en beleef je geen avonturen waarvan later in het bejaarde tehuis de andere oudjes jaloers zich afvragen waarom zij nooit een road trip hebben gemaakt.

De laatste strohalm:
Om 17:00 precies belde ik Remco op:’Ik kom je over een uur halen, we gaan naar Gent, crashen bij de Dead Rudolfs en zijn morgenochtend weer thuis’. Om 18:00 stond hij klaar en om 19:00 waren we al onderweg. Zo kan het dus ook! Rock en Roll!

Tien uur, Remco en ik staan met een biertje in de hand bij het enige buitenpodium op de vlasmarkt in Gent. Geen Rudolfs, maar wel een piano, bah! Zaten we verkeerd? Ja en nee. Het optreden was wel op de vlasmarkt, maar niet op dat podium. Het was in een klein kroegje aan het plein. Een kroeg noem je ook wel een Café in het Belgisch.

Het optreden ging gesmeerd. Een uur lang had België even geen kabinets problemen meer. The Dead Rudolfs regeerden België!
Natuurlijk hebben we daarna tot in de late uurtjes door gefeest op straat. De Gentse feesten zijn echt leuk en de moeite waard. Een aanrader.
Na een veel te korte nachtrust en een heerlijk ontbijt waren we de volgende dag alweer om 13:00 thuis.
België aan doen binnen vierentwintig uur is voldoende. Je wordt dat beleefde gelul dan nog net niet zat. Het is: ‘Wat zegt u of wat zeg je’! Schei toch uit met dat ‘ge- wablief’!:-) Ik begrijp helemaal waarom Nederland de provincie België vroeger heeft afgestoten.
Het was een geslaagde road trip, wacht maar tot je de verhalen hoort in Salem.

Meer foto’s vind je via de link hieronder!!

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter