Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Review Beeckesteijn: De K.nlFT bus rijdt! (Update: filmpjes)

De Kattuk.nl festival tour bus vind ik een geniaal idee. Voor weinig geld heb je vervoer naar een gratis festival. En je hoeft je geen zorgen te maken om de terugreis. Tenzij je je verslaapt natuurlijk.

Beeckestijn pop 2009:
Sommigen zeggen het was God. Ik zeg puur mazzel, dat lekkere weer! Hoe dan ook, voordat ik het wist stond ik samen met vijfendertig Katwijkers in Velsen-Zuid naar de eerste band ‘De Kift’ te kijken.

Op het moment, dat de zon boven het podium uit steeg en mijn bol begon op te warmen, Remco spontaan met het eerste biertje aan kwam en de drummer vooraan op het podium een theatraal nummer begon te zingen, voelde ik mij dan ook zo gelukkig.

Nog gelukkiger werd ik trouwens van de verschillende bandjes. Zelfs de Jeugd was vet. Rapten ze op Waterpop nog mee met een cd’tje, hadden ze nu een DJ en was het zowaar een leuke live act om te zien. Er was ruimte voor improvisatie, wat leuke momenten opleverden.

Ik ben ook nog verliefd geworden. Nee, ik heb het niet over Donna en Kelly, die met hun borsten persé met mij op de foto wilden. Ik heb het over ‘Drive like Maria’. Snoeiharde vette stonerrock gebracht door een stoere chick op een Gibson. Ze speelde met zoveel overtuiging, alsof ze met dat ding sliep. De Rock en roll droop van haar af. Wat een lekker wijf!

Er was maar een tegenvaller. En dat was Dewolff, maar dat is niet hun schuld. Dat komt, doordat ‘de wereld draait door’ elke, door muziek guru Giel Beelen aangeleverde act, in hun programma zet. Zonder zelf eens goed te luisteren, wat voor bagger hij nu weer probeert te hypen. Tijdens een minuutje tv dacht ik dat Dewolff wel wat kon worden, maar in een uur Beeckestijn hebben ze mij totaal niet weten te overtuigen. Prestigieus (pretentieus, red.) noemde Arno het en daar sluit ik me maar bij aan.

Beeckestijn als festival is te gek! Aan alles is gedacht: eettentjes, kraampjes, zelfs kinderattracties en schminken. Alle faciliteiten zijn volop benut door onze plaatsgenoten. Tussen de dixies stonden trouwens de urinoirs. Of te wel plassen met vrouwen, die wachten totdat er een dixie vrij komt. Mixed toiletteren is gezellig, maar je moet niet verlegen zijn hoor.

Maar goed, de bus kon voller! Ik raad iedereen aan om mee te gaan met de volgende tour. Wil jij ook een keer mee? Houd dan kattuk.nl goed in de gaten! En check de foto’s voor de sfeer impressie!

Gratis festivalletjes kan je vinden op www.festivalinfo.nl.

Door: Toob 

Robbert en Tobias liepen tijdens het festival een rondje over het terrein…

Foto’s via de link HIER

Meer video op Kattube 

Written By: admin

Comments: 3

Leave a Reply