Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ Dyro

Biografie

Jord E
Jordy van Egmond
22 april 1992

Rijnsburg

Motivatie

Ik begon als kind met pianoles en werd al gauw gefascineerd door de uptempo housebeats en de pakkende melodieën. Ik legde wat geld apart en kocht al gauw een tweedehands DJ set. Na urenlang oefenen kwam er eindelijk iets fatsoenlijks uit en na zoveel platen gehoord te hebben kwam langzamerhand ook te interesse in het produceren van muziek. Het eerste wat ik dan ook deed was het aanschaffen van productiesoftware. Na jarenlang oefenen begon het eindelijk zijn vruchten af te werpen en was ik een aantal keren op radio 538 te horen met verschillende nummers. Ondertussen ging mijn DJ carrière gewoon verder. Ik kocht een professionele DJ set en begon met draaien in enkele discotheken. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds bezig met muziek en het produceren hiervan.

Ik heb een eigen beeld van hoe muziek hoort te zijn en hoe je muziek moet brengen. Ik wil dit zoveel mogelijk mensen laten weten. Mensen van muziek laten genieten zoals ik dat doe en er mijn eigen draai aan geven.

Bijgevoegd is mijn laatste mixsessie op RTV katwijk tijdens het programma “De nachtgarde”. Het ging hier om een housemix. Normaal draai ik meer gevarieerd. http://www.rtvkatwijk.nl/rtvuitzendingen/uitzendinggemist/listen.php?programid=9&item=140220100000&flash=1

Geschreven door: Nadine de Koning

Comment: 1

Laat een antwoord achter