Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Dj Mystica, Check it out!

Dj Mystica een vrouwelijke DJ van nog maar 15 jaar oud. Ze heeft met radio 538 dj’s gedraaid, deze pro’s  van 538 waren van onze Dj Mystica onder de indruk. Daarom kunnen we wel zeggen dat ze talent heeft en het waarschijnlijk ver gaat schoppen. Wil jij meer van Dj Mystica weten of wil jij haar een keer horen draaien???? Check dan het intervieuw hieronder!!!

 

 

Allereerst, vertel eens wat over jezelf? Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Nadine van der Plas, ik ben 15 jaar oud en ik woon in Katwijk.  Ik ben begonnen met draaien in Scum, een jongerencentrum in Katwijk. Ik kom daar al een tijdje en ik raakte op een bepaald moment aan de praat met de resident dj’s van Scum. Vanaf dat moment ben ik mezelf wat meer gaan verdiepen in de zogenaamde ‘Hardstyle’ muziek. Ik luisterde al naar hardstyle, maar toen ik de dj’s van Scum tijdens een feest aan het werk zag wist ik dat ik ook dj wilde worden! Dus niet alleen Hardstyle luisteren maar ook zelf draaien voor publiek. Ik ben nu ongeveer een half jaar serieus bezig met draaien en het gaat best goed, al zeg ik het zelf. 😉

Wat is er nou leuk aan het draaien?

Wat ik leuk vind aan het draaien is dat je andere mensen iets te bieden hebt als dj. Jij zorgt ervoor dat een publiek een gezellige avond heeft! Verder vind ik het mixen altijd een uitdaging. Ik draai altijd freestyle (dat houdt in dat ik nooit van te voren plan wat ik ga draaien). Door het ‘freestyle draaien’ weet je nooit tegen welke mixen je aanloopt en dat geeft mij keer op keer een enorme kick. Buiten dat ervaar ik het draaien als een uitlaatklep waarin ik mijn ei kwijt kan.

Waar heb je in de afgelopen tijd opgetreden? En waar ben je de komende tijd  zoal te horen?

In het afgelopen half jaar heb ik maandelijks gedraaid op de zogenaamde ‘Frizzz party’s’ in Scum. Mijn eerste grote optreden was op 25 juni in Tripodia. Op die avond heb ik samen met een aantal dj’s van Radio 538 gedraaid. Dat was voor mij echt een geweldige ervaring en het gaf mij nog meer energie om echt door te gaan met draaien. Ik ga er echt voor om bekender te worden als artiest, we zullen wel zien hoever ik het ga schoppen.

De komende tijd zal ik weer iedere maand te horen zijn op de Frizzz party’s in Scum. Verder zal ik op 25 augustus draaien op de ‘Black&White party’ die plaats zal vinden op het ‘Rode plein’ in Katwijk a/d Rijn. Be there zou ik zeggen! 😉 Ook ben ik regelmatig op donderdag avond tussen 22.00 en 00.00 uur te horen bij The Danceplanet (106.8 fm) op RTV Katwijk.

Wat zijn je toekomstplannen? En wat wil je bereiken met draaien of blijft het bij een hobby?

In de toekomst wil ik het liefst zoveel mogelijk draaien op verschillende locaties. Op die manier ervaar ik hoe het is om voor een ander publiek te draaien. Het  is voor mij nu nog een hobby maar in de toekomst zou ik van het draaien graag mijn werk willen maken. Wie wil dat nou niet? 😉

 

Ben je te boeken voor feesten?

Als je mij wilt boeken voor een feest neem dan een kijkje op mijn website (www.djmystica.nl) en neem via de contact gegevens contact op. Verder ben ik te vinden op Hyves en Partyflock Ook ben ik te volgen via Twitter. Inmiddels staat mijn eerste Hardstyle mix online! Deze is te downloaden op mijn Hyves pagina. Check it out!

Geschreven door: Nadine de Koning

Geen commentaar

Laat een antwoord achter