Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Green-ish Day and The Rudolfs@ Scum

The Rudolfs waren weer eens in Scum zij stonden in het voorprogramma van de coverband Green-ish Day. Toen wij van Kattuk.nl aan kwamen bij Scum zagen wij the Rudolfs al buiten staan om hun stem even op te warmen met een sigaretje. Ze hadden erveel zin in uiteraard hadden ze veel fans meegenomen. Ook waren zij zo vriendelijk om een interview af te geven bij zowel Kattuk.nl als bij Krush Radio!! Nadat zij klaar waren met de zaal op zijn kop te zetten gaven zij een exclusief interview aan ons weg! Dames helaas de ene helft is al getrouwd en de andere helft bijna. Zoals ze zelf zeiden vast geketend!!! Het grappige was dat zij hun eerste optreden hier in Scum hadden gedaan zo’n 8 jaar geleden. Voor hun was dat toen der tijd helemaal the bom!!! Want als je in Scum mocht spelen dan had je het!!!! Uiteindelijk staan ze nu voor grotere en vollere zalen, zo zijn ze onderlaatste bij de wereld draait door en ook nog even bij Giel Beelen in de uitzending geweest. Hun doel is voor nu spelen op Low Lands.

 

The Ruldolfs zijn echte vrienden zij zien elkaar vaker dan hun vriendin. Zoals vele Kattukers willen zij dit dorp niet verlaten. Echte sterallures hebben deze gasten niet, zij staan gewoon lekker met een blik bier op het podium. En hun enigste eis dat ze hebben als ze komen spelen is dat er bier aanwezig is!!! Ook zijn zij niet te beroerd om met fans op de foto te gaan. Naast de band hebben zij ook nog andere hobby’s zoals aan auto’s sleutelen. Ook werken zij nog gewoon, de ene in de bouw en weer een andere in de kinderopvang.

Ze zijn op het moment druk bezig met met schrijven van een radiohit.

 

De andere band die speelde was lang niet zo goed als onze Rudolfs!!! De zanger van de Green-ish Day had een pruik op zijn kop, het leek wel een marmot!!! hahaha Al met al was het een leuke en vooral gezellige avond. Uiteraard hebben wij ook nog foto’s gemaakt!!! Check ze hieronder.

Geschreven door: admin

Comments: 4

 • Inspirator

  Beantwoorden 26 september 201018:02

  Was fantastisch, vooral het voorprogramma rockte beter dan wat daarna kwam. Maar ben gauw tevree, er was bier… 😉

 • dwaze strandjutter

  Beantwoorden 27 september 201016:04

  wel knap dat nadine op 2 plekken tegelijk was. als je de auteurs ziet

 • blondie

  Beantwoorden 29 september 201015:46

  Was helemaal top afgelopen weekend!!!!

 • Belle

  Beantwoorden 30 september 201009:11

  jammer dat ik dat gemist heb!:(

Laat een antwoord achter