Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Review Oranjerock

Binnengekomen via de nieuwssubmit. Met dank aan Peter.

Oranjerock 2010 gaat voor mij de boeken in als wederom een geslaagd dagje. Over de middag speelden de volgende bands: Dream Company , NoNo and the Suncream band, Rockstar en the Lost Boys.

Ik was om 12:00 uur aanwezig op het aardig droge terein en moet zeggen dat de eerste klanken van Dream company erg goed waren, vond het wel jammer dat het nog rustig was. Het optreden van Dream company was erg goed maar vind het toch jammer dat ze als eerste stonden, dit was de perfecte afsluiter.

De tweede band van de dag was NoNo and the Sumcreamband voor sommige misschien een vreemde eend op dit festival maar toch vond ik het wel vermakelijk. Oke geen rock van deze band, maar funk met een leuke zangeres die wel op het einde qua stem minder werd. Ik hoorde volgens mij zelfs Marc van Rockstar nog Rage Against the Machine mee zingen. (Kom op gasten, The Titans moeten terug.)

De derde band was Rockstar en daar was ik voor gekomen, ik heb deze band nu al aardig wat keer mogen aanschouwen en ik vind ze elke keer nog beter worden. Wat ze op oranjerock deden was voor mij top, ze begonnen met een vage intro beat (na wat navraag een nr. van Kane) en het viel me gelijk op dat Jack erg goed bij stem was. De rest van de set zat vol met klassiekers zoals Kane en Lenny Kravtiz. Ik hoorde zelfs nog een stuk Slayer voorbij komen. Hulde gasten.

De laatste band van de dag was The Lost Boys, hier kan ik heel kort mee zijn klonk heel goed, maar ik had het gevoel dat het te netjes was allemaal. Net of je de cd aanzet, ik vond ook dat het een beetje een rommeltje was met al die gastzangers en -zangeressen.  

Terug kijkend op deze 24e oranjerock ben ik toch erg tevreden, goede muziek, mooi weer, veel bekenden gezien. Op naar de 25ste oranjerock en dit jaar met The Titans.

Written By: admin

No Comments

Leave a Reply