Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Update The Rudolfs: nieuwe single, tourdates en meer

Onderlaatst zeiden wij het al “The Rudolfs komen hard!” en ze hebben de afgelopen tijd echt niet stil gezeten!!! Zo is er een nieuwe dikke single uit, zie clip hierboven (koop m HIER op I-tunes) en hebben ze afgelopen zomer aardig wat festivals gespeeld.

Afgelopen week hebben ze een aantal avonden o.a. Paradiso en de Melkweg platgespeeld als voorprogramma van Ed Kowalczyk (zanger Live!). Als klap op de vuurpijl treden ze binnenkort (weer) op als voorprogramma van Bettie Serveert.

In diverse media nog steeds veel aandacht voor The Rudolfs. Hieronder wat links:
Interview 3 voor12.nl

Videointerview faceculture.nl

Review optreden De Affaire

Wil jij  The Rudolfs live zien bestel je kaarten dan snel! Niet bij die dubieuze internetaanbieders zoals DEZE  (staan ze gewoon tussen) maar via  www.therudolfs.com hier vind je ook meer info over de overige optredens.

eerstkomende optredens zijn op:
10-09-10 GIgant Apeldoorn
11-09-10 Underground Lelystad
02-10-10 Meterik Knorpop

The Rudolfs boeken kan HIER

Check http://twitter.com/therudolfs en www.therudolfs.com voor de laatste updates.

Later meer over The Rudolfs op Kattuk.nl….

Instant Update: Als we de posters moeten geloven spelen ze 0p 25 september weer een keer in Scum Katwijk als voorprogramma van Green-Ish Day (kan iemand dat ff bevestigen?,  heb wat zien staan op een poster in Scum maar was niet helemaal helder meer;) er staat niks over op de Scum en The Rudolfs site

Update: het staat op de poster, dus zal het wel zo zijn. The Rudolfs 25 september in Scum.

Geschreven door: Nadine de Koning

Comment: 1

  • BachW

    Beantwoorden 10 september 201009:12

    Beste ventjes die Rudolfs… Commerciele Kerstpaarden zijn het! Whahaha!

Laat een antwoord achter