Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Dj Mystica gaat los

Wij (Amber en Arianne) zijn maatschappelijke stagiairs van Kattuk.nl en we besloten afgelopen zaterdag avond door de ijskoude sneeuw naar de dikke vette christmas party te gaan in Scum Katwijk! We kwamen netjes op tijd aan, stipt 8 uur en we konden gelijk naar binnen. Nadat ze onze jassen hadden opgehangen kregen we gelijk een leuke kerstmuts aangeboden.

 

Er waren nog niet veel mensen, dus we gingen de zaal van binnen bekijken. Er stond een vetgrote sneeuwpop, er was een sneeuwmachine en alles was leuk versierd. De muziek van DJ Mystica was zeker weten TOP. We kregen naderhand ook nog een lekkere beker met warme chocolademelk aangeboden om wat op te warmen, erg gastvrij dus!

 

Naderhand kwamen er al meer mensen aan, helaas kwamen er door het slechte weer en de gladheid niet veel mensen. Maar dit lag zeker niet aan de muziek van de Dj Mystica. Na een groot glas cola en water hebben we nog wat gekletst en toen zijn we richting huis vertrokken. Het was erg gezellig, zeker voor herhaling vatbaar!

Written By: admin

No Comments

Leave a Reply