Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

DJ’s SKA stellen zich voor

Morgen is het alweer zover! OUD & NIEUW bij SKA, bij van Kattuk.nl zijn erbij! Jullie toch ook?? Om alvast in de stemming te komen stellen wij de dj’s van de Alpha en de Charlie aan jullie voor.

 

ALPHA

Mystica

Nadine van der plas, alias ‘Mystica’ is een nieuw gezicht in de Katwijkse dj scène. Haar interesse om dj te worden werd eind 2009 gewekt toen ze de resident dj’s van Scum aan het werk zag. Met haar 15 jaar is ze inmiddels hét nieuwste en jongste dj talent uit Katwijk.

 

In de maand december is Nadine bezig met een clubtour langs de verschillende jongerencentra in Katwijk en omgeving. Ze heeft de kranten hiermee al gehaald. De grote afsluiter van de clubtour is haar optreden tijdens het oud & nieuw evenement. Mystica zal tussen 00:00 en 01:00 de Alpha tent op zijn grondvesten doen trillen met de vetste melodieuze hardstyle van dit moment! Voor meer informatie over deze ‘rising star’ check: www.djmystica.nl

 

High Rollerz

High Rollerz is een nog niet zo lang bestaand duo, bestaande uit de broers Jeffrey en Alfred Pret. Deze jongens zijn afzonderlijk van elkaar begonnen met draaien in Scum, als resident dj’s. Begin 2009 besloten de broers om de krachten te bundelen en samen een duo te vormen. De ‘High Rollerz’staan garant voor knallende Hardstyle, en naast het draaien hiervan houden zij zich ook al een geruime tijd bezig met het produceren van Hardstyle muziek

 

Tijdens oud en nieuw zullen zij behalve de bestaande knallers ook een aantal eigen nummers ten gehore gaan brengen. Niet te missen, zorg dat je aanwezig bent!

 

Beat Providers

Breaking news: Beat Providers zullen dit jaar optreden op het oud en nieuw evenement!

Het Katwijkse hardstyle duo, dat in 2009 een platencontract bij Scantraxx Records bemachtigde, is dit jaar definitief doorgebroken in de Hardstyle scène. In de afgelopen twee jaar boekten de ‘Beat Providers’ enorme successen, onder andere met optredens op ‘In Qontrol’, Defqon.1, Q-Base, en op 10 Juli tijdens ’10 Years of Q-Dance’ in een stampvolle Amsterdam Arena. Verder hebben deze jongens ook al verschillende buitenlandse optredens op hun naam staan, onder andere in Zweden, Zwitserland, België en Engeland!

 

Vorig jaar moesten ze het Katwijkse oud en nieuw evenement missen vanwege een optreden op ‘Qountdown’ in een overvolle Heineken Music Hall, maar dit jaar zijn alle boekingen voor 31 december opzij gezet en is deze datum exclusief gereserveerd voor een optreden in Katwijk. Be there!!

 

 

Your-D

Jordy Taillie, alias Your-D, is 23 jaar oud en woont in katwijk. Toen hij een jaar of 13 was kwam hij in aanraking met housemuziek. Dat begon op de basisschool met de cassettebandjes van de bekende ‘Thunderdome’ hardcore feesten, en later werden dat uiteraard cd’s. Op die leeftijd was hij ook al op de computer bezig met het maken van mixen.

 

Tegenwoordig draait hij iedere maand in Scum, tijdens de Friday Night house avonden. Zorg dat jullie aanwezig zijn bij de set van Your-D in de Alpha tent, want het wordt een knaller!

 

 

HAMdj

Robbert-Jan van der Plas,a.k.a HAMdj, is geboren op 11-06-1980. Deze dj is in de omgeving van Katwijk zeker geen onbekende naam meer. Sinds 2004 is hij één van de organisatoren van de houseparty’s in Scum en sinds 2007 host hij zijn eigen avond in de Scum, namelijk het Fridaynight Housecafé!

 

De laatste 10 jaar heeft hij gedraaid op feestjes zoals Massive Bass, Hurricane, Underground Shock en Hardcore Revolutions en in mei 2011 verwacht hij zijn eerste boeking in het buitenland! Ook is hij regelmatig op de radio te horen geweest, oa bij RTV Katwijk, D.O.T.F. radio en ‘last but not least’ op Fresh FM bij de Oldschool Generation!

 

Ben je benieuwd geworden naar HAMdj? Zorg dan dat je in de Alpha tent staat met oud en nieuw want hij is van plan om de tent op zijn grondvesten te laten schudden. Je kunt ook alvast één van zijn mixen downloaden.
Check: www.HAMdj.com

 

Biophist vs Peat

John Warmenhoven (Biophist) en Pieter Vlasman (Peat) kennen elkaar al héél lang, eigenlijk al vanaf de basisschool. Tegenwoordig zijn ze allebei geïnfecteerd met hardcore, de party’s en ‘the wheels of steel’. Als dj kun je natuurlijk niet zonder de nodige dj gear! Daarom kochten beide heren de benodigde apparatuur en begonnen met draaien. John draait al wat jaren mee in de scene, maar Pieter’s dj carrière stond tot vorig jaar eigenlijk nog in de kinderschoenen.

 

Inmiddels hebben ze allebei al de nodige uren gemaakt achter de draaitafels. Tijdens het oud en nieuw evenement van dit jaar zullen deze twee jongens gezamenlijk het eindgeweld in de Alpha tent laten losbarsten, dus zorg dat je tot het einde blijft!

 

CHARLIE

@WIN

Edwin Zuyderduyn, alias @WIN, gelooft in House. House is zijn passie, zijn liefde, zijn geloof. Toen hij op vakantie ging naar het bedevaartsoord voor House, het party eiland Ibiza, kreeg hij een teken: hij moest zijn passie met de wereld delen en house verkondigen aan alle gelovigen én ongelovigen.

 

Sindsdien draait @WIN als dj overal de kenmerkende en opzwepende house sound. Tijdens oud & nieuw zal hij de Charlie tent bekeren tot house door de Ibiza sound naar Katwijk te brengen. Weet wat je te wachten staat: @WIN zal los gaan met House, Techhouse en techno.

 

Jaques & Dubs

Jack en Aron, beter bekend als Jaques & Dubs van de boemschuit feestjes hebben beide een passie voor het draaien, maar vooral ook het maken van muziek.De muzieksmaak en platenkeuze van beide heren valt wat uiteen, maar dit zorgt uiteindelijk voor een mooi samengesmolten geheel van Techno en House, met veel vocalen en vooral ook bekende invloeden!

 

Bij wijze van experiment zullen deze 2 jongeheren, beiden 19 jaar, tijdens het oud en nieuw evenement het podium voor het eerst samen betreden. En dit laten ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! De twee zullen namelijk aantreden met een laptop, wat randapparatuur en eventueel verrassingsmateriaal! Het wordt een knalset, dus zorg dat je aanwezig bent.

 

Dyro

Opkomend housetalent Dyro, oftewel Jordy van Egmond, groeide zeer muzikaal op en werd in de loop der jaren beïnvloed door vele muziekstijlen. Toen hij voor het eerst in aanraking kwam met house muziek groeide zijn interesse voor dit genre. Op zijn 13e begon hij thuis te experimenteren met mixen. Daarnaast begon hij ook met het produceren van zijn eigen muziek.

 

Dyro heeft inmiddels vier jaar op de achtergrond aan zijn eigen muziek gewerkt, en dat begint nu zijn vruchten af te werpen. Hij heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld en zal een groot deel van zijn eigen repertoire ten gehore gaan brengen tijdens oud en nieuw!

 

Sjonny-M vs Jor-D

Sjon de Mol en Jordy zijn beiden al langere tijd actief in de muziek en housewereld. Jordy is begonnen met draaien in de bardancing in zijn woonplaats Voorschoten, en Sjon begon zijn dj carrière in club Casa Cara te Katwijk

 

Jordy heeft in zijn dj levensloop onder andere gedraaid bij ‘d’oude harmonie’ in leiden, in ‘Café Route 44’ te Wassenaar en in 2005 is hij begonnen in ‘Club Casa Cara’ als resident dj. Hij heeft met bekende dj’s gedraaid als: DJ Jean, Rick van Velthuysen (Radio538) en Erick E. Ook heeft Jor-D in de ‘Baja Beachclub’ in Rotterdam gedraaid als resident. Op dit moment is Jor-D resident dj in het ‘Wapen Van Voorschoten’ en in ‘Club Casa Cara’.

 

Sjon heeft een aantal jaren als resident dj gedraaid in ‘Club Casa Cara’. Daar leerde hij ook Jordy kennen. Het was ook rond die tijd dat hij zijn eigen radio show begon bij Radio Rijnsburg, waar velen van jullie hem ook van kennen. Inmiddels is hij gestopt als resident-dj in de Casa Cara en is hij tegenwoordig actief bij RTV Katwijk waar hij het radioprogramma `the Danceplanet` host op donderdagavond! Ook is hij tegenwoordig iedere vrijdagavond te horen op het nieuwe internetradio station `Krush Radio`, waar hij het programma `Thank God it`s Friday`presenteert.

Sjonny-M en Jor-D draaien van 02.30 tot 04.15 uur house/eclectic en dirty house in de Charlie tent! Zorg dat je erbij bent, want het word gegarandeerd een vette set!!

 

 

Marc Den Heijer

Marc Den Heijer is 25 jaar en afkomstig uit Den Haag. Toen hij op 17 jarige leeftijd op Dance Valley was kwam hij erachter dat hij dj wilde worden. Hij kocht niet lang daarna zijn eerste draaitafels en begon te oefenen. Na drie maanden oefenen had hij zijn eerste echte optreden. Toen hij de kick van de dj-booth had ervaren was hij definitief verkocht en ging hij er nog meer tijd aan besteden.

 

In de afgelopen jaren heeft Marc op veel feesten gedraaid, onder andere in ‘Club Asta’ in Den Haag. Verder was hij een van de uitverkoren deelnemers in de ‘Q-factor dj contest’ van evenementenorganisator Q-Dance. Eigenlijk draait Marc meerdere stijlen waar hij zich lekker bij voelt, onder andere techno, progressive en house, maar zijn favoriete muziekstijl is en blijft trance. Hierin is hij dan ook het meest actief!.

Marc zal het oud en nieuw evenement in de Charlie tent op een waardige manier afsluiten en de bezoekers een knalset serveren! Don’t miss it!

 

Geschreven door: Nadine de Koning

Geen commentaar

Laat een antwoord achter