Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Kattuk.nl on tour!

Afgelopen zaterdag was het weer eens zover: Kattuk.nl ging eropuit! Dit maal met een heuse tourbus. De gezelligste mensen waren natuurlijk mee (is ook niet zo moeilijk als je bij de Kattuk.nl-crew hoort…). Daarnaast gingen ook nog eens FourPointO en de rest van The Rudolfs + aanhang mee! De tourbus bracht ons naar het o zo grote en geweldige Roelofarendsveen! Ze hebben er zelfs een Praxis (of was toch een Karwei…??) en een snackbar die om 21:00 uur dichtgaat! Supercool allemaal dus. Maar daar ging het ons niet om, wij gingen naar de SplotsZ voor de finale van de Popprijs Holland Rijnland! Uiteraard hebben wij alles vastgelegd als een stel toeristen, check hieronder onze belevingen en foto’s.

Eenmaal aangekomen was het nog errug rustig, SplotsZ is te vergelijken met de kleine zaal van Scum, zegt genoeg toch? Wij dachten zelf enorm cool te zijn met onze bus, niet dus, want later bleek dat The Modern Age (uit Noordwijkerhout) óók een bus had, en die zat dus echt propvol. Naja, volgende keer beter toch? Kattuk is toch stukken beter dan Noordwijkerhout!!

Het werd ons een beetje te heet onder de voeten met al die gare Noordwijkerhouters, dus besloten we gezellig naar de snackbar te gaan! Eerder hebben we al gezegd dat de snackbar om 21:00 uur dichtging, rara, hoe laat staat Kattuk.nl voor de deur? Natuurlijk, 20:55 uur. Was gelukkig geen probleem, we hebben de zaak nog tot half 10 opengehouden. Zo zijn er zeven patatjes, verscheidene snacks, broodjes en ijsjes besteld. Waarschijnlijk zag de snackbar een goudmijntje in ons.

Natuurlijk zaten wij weer eens niet op de tijd te letten, dus op een gegeven moment werden we opgepiept door de big boss. “Over twee minuten begint de eerste band! Waar zitten jullie dan??” Wij als een gek teruggerend, gelukkig waren we nog op tijd voor Falling Leo. Alles wat uit Kattuk komt is goed, zo ook Falling Leo!

Toen kwamen nog een paar andere bands, waaronder The Modern Age uit Noordwijkerhout. Al die gekke fans van ze gingen he-le-maal uit hun plaat! Waarom? Dat snappen wij ook niet. Eén van onze redactieleden liet dit ook even blijken (“The Modern Age is kut!!”). Dit werd echter niet op prijs gesteld. Een ruzie kon gelukkig voorkomen worden, zo zijn wij Kattukers dan weer wel… Het meest hilarische van het optreden van The Modern Age was de nu al legendarische lilliputter (die ook in Scum was) die ging stagediven. Dat hij zijn nek niet heeft gebroken snappen wij echt niet.

Het bier vloeide rijkelijk (Hertog Jan in fles voor 1.60, ook per krat te bestellen, wat wil je) vooral tijdens het optreden van FourPointO! Iedereen ging helemaal los, er werd gehost en er werden foute dancemoves geshowd. Eigenlijk was het al een gestreden strijd voor de overige bands, FourPointO is gewoon niet te overtreffen. Uiteindelijk hebben wij de beker dus weer gezellig mee teruggenomen naar Kattuk!

Leo besloot tijdens de toegift nog even het publiek in te duiken, hij had blijkbaar wel heel veel vertrouwen in zijn fans. Ook was er live contact met Kattuk via Krushradio, Leo gaf nog even een interviewtje weg aan Krushradio, hij zei dat het winnen te gek was en de sfeer, meiden en bier helemaal fantastisch. Op verdere vragen kon hij geen antwoord geven door de overwinningsroes.

Wij van Kattuk.nl weten niet wanneer we moeten stoppen, dus zijn we nog gaan afterpartyen op de redactie. Bier en rosé werden rijkelijk genuttigd en slap geouwehoer en slechte grappen waren aan de orde van de nacht. Naast het knuffelen van Robbert dan. Ook kwamen we erachter dat een fiets is gejat, wees gewaarschuwd: je staat op film dus we weten je te vinden!! Je kunt de fiets deze week nog terugzetten op plaats delict, or else…

Tot slot hebben we nog wat memorabele quotes voor de insiders, de meesten weten wel wat het is, al ze niet te dronken waren om het te vergeten dan…
– “Ff een Harroldje doen…”
– “Voor het zingen de bus uit!”

Al met al een topavondje met de redactie, gaan we snel weer doen!

Written By: admin

Comments: 8

 • Vink

  Beantwoorden 29 maart 201122:38

  Retekoel!

 • ©º~~¡€

  Beantwoorden 30 maart 201116:16

  “ff een Haroldje doen” whahaha

  leuk stukkie, idd wat een drukte maakte die fans van de modern age, ze luisterden niet eens. de zanger was (deze keer) soms echt even vals en ja leuk bandje; maar echt speciaal… nee, niet om zo gigantisch van uit je dak te gaan iig. ze zijn vast niet veel gewend daar in Noordwijkerhout…

  vind wel dat er duidelijk in de bus gezegd moest worden dat er een afterparty was op de redactie want dat heb ik maar mooi gemist, tssss

 • Papie Papie

  Beantwoorden 30 maart 201119:10

  Leuk Artikel,

  Mooi dat wij Noordwijkerhouters in ieder geval een leuke indruk hebben achter gelaten maar ik proef toch een vijandige sfeer en ik denk dat wij daar niet de oorzaak van zijn.

  “Al die gekke fans van ze gingen he-le-maal uit hun plaat! Waarom? Dat snappen wij ook niet. Eén van onze redactieleden liet dit ook even blijken (“The Modern Age is kut!!”). Dit werd echter niet op prijs gesteld. Een ruzie kon gelukkig voorkomen worden, zo zijn wij Kattukers dan weer wel…”

  Ten eerste wil ik zeggen dat wij uit ons dak gaan omdat we de muziek langer kennen en de band goed willen supporten. Het zijn immers onze vrienden.
  Ten Tweede; kan ik hier uit opmerken dat iemand van jullie heeft geroepen dat de Modern Age kut is?
  Lijkt me nogal onrespectabel en ik kan me ook voorstellen dat anderen daar in zien dat er euzie gezocht word. Zo staat Katwijk wel bekend.
  Verder hebben wij goed genoten van alle muziek en hopen wij volgende keer een beetje meer dansruimte te krijgen van mevrouw de fotograaf.

 • charlotteB

  Beantwoorden 30 maart 201120:58

  Marit91

  Zou ik jou als je blieft kunne in huren om vaker verslag te doen van een concert of feest?
  Het zou echt mijn weekenden meer kleur geven!
  je kan reageren op xx-charlotte-xx@hotmail.nl b.v.d;)

  Wil Papie de Papie even tot bezinning komen. God heeft dit nooit zo gewild! Neem aan dat jij uit Noordwijkerhout komt? Dan zal ik je wel gezien hebben met carnaval;)

  Zijn er trouwens nog dingen gevonden in Roelofvarensveen. Heb me slipje het podium op gegooid:$

  Kuzzies C.

 • Vink

  Beantwoorden 30 maart 201121:19

  Koel!

  een Noordwijkerhouter die reageert 😀

  moet wel opmerken dat noordwijkerhouters niet kunnen pitten/moshen 🙂 (kreeg nog gezeik met een overbezorgde moeder :P)

  verder was het een top avond!!! 🙂

 • Kaylee

  Beantwoorden 30 maart 201122:57

  @ Papie papie ten eerste heeft er niet één lid vd redactie geroepen dat the modern age kut was, maar riepen meer leden dat en ook mensen uit het publiek(niet van jullie kant wss)

  Ten tweede: die mevrouw de fotograaf staat daar haar werk te doen, en als jullie het haar dan zo verdomde moeilijk maken om een paar leuke fotootjes van nota bene JULLIE band te maken, tsja dan moet ze af en toe wel een beetje brutaal zijn. Wat wil je als er een stel gasten te staan moshpitten om iemand heen die simpel haar ding probeert te doen. Uiteindelijk worden de foto’s voor publieke doeleinden(voor jullie dus!) gemaakt en kan het gebruikt worden als persmateriaal voor de band. Allemaal zodat jullie in de krant jullie leuke bandje kunnen zien staan en bewonderen. De fotograaf zelf haalt er dus geen voordeel mee. Misschien kunnen jullie mevrouw de fotograaf dus voortaan iets meer ruimte geven?

  Bij voorbaat dank.

  • Marit91

   Beantwoorden 30 maart 201123:02

   Go Kaylee!

  • Vink

   Beantwoorden 30 maart 201123:03

   wat Marit zegt 🙂

   en moshpitten kunnen ze niet! maar vervelend zijn kunnen ze wel!

Leave a Reply