Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Eigen geluid maakt derde editie PlugPop wederom tot een groot succes (review en foto’s)

Afgelopen zaterdag 3 september vond de 3e editie van Plugpop plaats in Scum. Ondanks de subtropische toestanden in de zaal bij het hoofdpodium hebben zo’n 200 bezoekers kunnen genieten van originele kwaliteitsmuziek. Verdeeld over twee podia, Alpha & Bravo, speelden dit keer geen cover of tribute bands maar muzikanten die zwoegen om eigen muziek te creëren. En dat hebben we in positieve zin gemerkt. Bij elk optreden stonden de aanwezige bezoekers lekker mee te swingen, al dan niet met hoofd of kont.

Terug van weggeweest: Incease

Hoogtepunten van de avond waren toch wel de Kreatones die zeer dansbare pop lieten horen waar menig bezoeker op meedanste, singer/songwriter Anna Slok die haar nummers met gevoel over wist te brengen, Berlin State of Mind met hun mooie 70-ies symfo-sound, Apehanger die lekkere ruige rock ten gehore brachten en de Katwijkse band Incease die terug is van weggeweest. De band met een nieuwe zanger en gitarist speelden hun nieuwe repertoire met afwisselend strakke en toch ook wel symfonisch klinkende riffs, superset, welkom terug!

Als afsluiting van de avond lieten de 120dB DJ’s tot in de kleine uurtjes

hun nieuwste bass-driven tracks uit de dubstep, drum’nbass en UK Garage scene door de speakers knallen.

Topavond! Vaker doen dit!

De organisatie wil langs deze weg graag iedereen bedanken voor de medewerking aan deze succesvolle derde editie van PlugPop.

Door: Madelon

Hieronder deel 2 van de foto’s

Geschreven door: admin

Comment: 1

  • Martijn

    Beantwoorden 5 september 201119:41

    was zeker een topavond. thuisblijvers hebben wat gemist.

Laat een antwoord achter