Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Intiem concert in de molen

Vanavond was de tweede editie van de molen concert. De omschrijving die gegeven was: ” Warme, huiselijke setting die voor een prachtavond zal zorgen waar het luisteren naar muziek en de gezellige knusse sfeer centraal staat”, KLOPTE! En ook nog leuk de bezoekers mochten een kijkje nemen door de hele molen. Waar veel oude elementen te zien waren en een kleine expositie van schilderijen van de Molenaar zelf.

Op het programma stond Guy Corneille, een Sing and Songwriter die het eerder in de Grote Prijs van NL het opnam in de halve finale tegen onze eigen Rijnsburgse Pieter van Port of Call. Helaas voor Guy viel hij af en mocht Pieter door naar de finalen die gehouden wordt op zaterdag 10 december in de grote zaal van Paradiso! Vrienden zijn de twee mannen wel geworden en vandaar dat Guy ook voor ons speelden tijdens het molen concert. Hij heeft vanavond niet alleen gespeeld hij had ook twee vrienden uit Utrecht meegenomen die hem bij sommige nummers ondersteunden met de piano en drum. Nadat zij een groot applaus hebben gekregen van de ruim veertig aanwezigen was het pauze.

 

Na de korte onderbreking stond de volgende band al klaar om te gaan spelen. Deze band heet This Leo Sunrise tevens ook uit Utrecht net als zijn voorgangers. Het eerste wat mij opviel was dat ze heel experimenteel met de muziek bezig waren. Ook gebruikte de 5 koppige bandleden enorm veel instumenten zal ze even opsommen: Akoestische gitaar, bass gitaar, elektrische gitaar, banjo, drumstel, sambaballen, viool, een zaag, regenmaker, speelgoed fluitje, trompet kortom deze band is ongelofelijk muziekaal! De nummers zijn vrij lang maar dat maakt de speelse waarmee zij omgaan met instrumenten en niet instrumenten dik goed.

Ik vond het een hele geslaagde avond! BTW: het was vrij donker in de molen waardoor de foto’s een beetje mislukt zijn maar voor degene die ze toch willen zien staan ze hieronder.

Written By: admin

No Comments

Leave a Reply