Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Ik neem je mee…. naar het Frizzzfeest met Gers Pardoel!

Zo, gisteravond was het dan ein-de-lijk zover: Gers Pardoel kwam naar het Frizzzfeest van Platform Kocon en het jongerenwerk van Factor Welzijn. En wat een feest dat het was! Met ruim 300 tieners tussen de 12 en 16 jaar stond de grote zaal van Scum goed vol!

Hierbij werd er eerst een set opgebouwd door DJ Chrissy D en Mystica. Dit zorgde ervoor dat de heupen losgingen en de voeten van de vloer! Toen… om half 11 was het dan eindelijk zover… Mister Gers Pardoel begon! Grappig feitje: de DJ kwam als eerste op, iets waarbij heel veel meisjes al gingen gillen… Bleek dat de échte Gers Pardoel nog achter de deur stond en dat de DJ die als eerste opkwam Gers z’n tweelingbroertje was!

Al met al was het een heel geslaagde avond zonder drugs, drank of tabak!

Heb jij jezelf op de foto laten zetten? Kijk dan hier of je er met je guppenkop opstaat! (Foto’s gemaakt door Kaylee, Madelon en Nadine)

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter