Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Review: Geweldige show Voodoo Glow Skulls in het Paard van Troje

Afgelopen vrijdag ben ik samen met een maatje weer naar een concert geweest. Tijd voor een review. Dit keer van de Voodoo Glow Skulls in het Paard van Troje. Het Paard van Troje kun je vinden vlakbij de Grote Markt in Den Haag.

 Voor wie daar nog nooit geweest is volgt er nu een kleine omschrijving. Het Paard bestaat uit 2 zalen, een grote en een hele kleine. Omdat de Staat in de grote zaal aan het spelen was, mochten wij bij de kleine zaal naar binnen. In het Paard wordt Grolsch geschonken, dat je het weet, dan kun je daar rekening mee houden als je er ooit heen wilt.

Wij kwamen natuurlijk voor de band, de Voodoo Glow Skulls. Dit is een Amerikaanse skapunk/rock band uit California. De meeste teksten die gezongen worden zijn in het Engels, maar omdat de bandleden van Mexicaanse afkomst zijn, wordt er soms overgestapt op het Spaans. Bij het grote publiek misschien niet zo bekend, in de underground ska/punk wereld zeker wel.

Voordat de hoofdact begon was het eerst de beurt aan de band uit het voorprogramma: Drunktank. Over die band weet ik weinig info te vertellen, want ik kende ze nog niet. Ze klonken op de avond zelf best aardig.

Na een korte pauze, die opgeleukt werd door fantastische muziek uit de speakers (zeer bijpassend bij de rest van avond), begonnen de Voodoo Glow Skulls gelijk te knallen.

 De zanger had het eerste nummer een masker op waardoor hij heel imposant overkwam. Ze speelden echt strak, weinig gepraat tussendoor en de nummers volgden elkaar snel op. Veel stevige nummers met af en toe wat rustige ska, bijna richting reggae.

Al met al een geweldige show.

In de pauze voor de toegift, zijn we snel nog even bij het optreden van de Staat in de grote zaal naar binnen gesneakt waar we ook nog 2 nummers van mee hebben mogen genieten. Daarna weer snel terug naar de eindknallers van de Voodoo Glow Skulls. 

Vervolgens zijn wij nog na gaan genieten op de Grote Markt, waar wij in het cafe de Supermarkt ook nog een goeie band gezien en gehoord hebben. Deze band speelde nummers van o.a. The Rolling Stones en Bob Dylan. Daarna werd het nog erg gezellig en op het einde van de nacht vertrokken we tevreden huiswaarts.

Door: Martijn
 

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter