Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Serious Party benefiet in Scum groot succes! Nu met de eerste foto’s

Wat een avond, de Serious Party in  Scum was een groot succes. Ruim 200 bezoekers kwamen vanavond naar Scum toe om te genieten van vier fantastische coverbands en natuurlijk om geld te doneren voor moeders in oorlogsgebieden. Het streefbedrag van 1000,- euro is gehaald en daar mogen we heel trots op zijn! Het officiële bedrag zal binnenkort bekend gemaakt worden. Hieronder even een korte weergave van de avond voor mensen die het gemist hebben

Quibuz mocht de benefietavond aftrappen en dit deden ze heel goed.  Met bekende nummers als Elevation – U2, Joker and the Thief – Wolfmother en Ring of Fire – Johnny Cash speelden zij een mooie eerste set. Het publiek die al met een aardig aantal op Scum afgekomen was kon het optreden dan ook erg waarderen.

Na Quibuz mochten de mannen en dame van NoNo and the Suncreamband, met hun soms jazz-achtige sound, de mensen aan het dansen krijgen. Een erg leuke afwisseling van de, voornamelijk, rockmuziek van de vorige band. Het publiek stond lekker mee te swingen dus een zeer geslaagd optreden.

Paper Planes mocht als derde band laten zien wat ze in huis hadden. Er ontbrak alleen een gitarist maar dit maakte voor hen helemaal niets uit. De band speelde van Supermassive Black Hole – Muse en I would Stay-Krezip tot It’s in your eyes-Kylie Minogue. De zangeres van Paper Planes gooide er ook nog eens wat uithalen tussendoor wat zeker niet verkeerd klonk.

Als laatste band stonden de Driftkickers op het podium. De coverband die al wat jaartjes meegaat maar er zeker niet op achteruit is gegaan. Met een breed repertoire en een leuke show speelde ze de zaal plat. De openingshit  Hello-Martin Solveig werd heel toepasselijk als eerste gespeeld. De zangeres was geloof ik een beetje ziekjes maar ze heeft toch diehard staan optreden, en hoe!

Tussen de bands door konden mensen voor een donatie vanaf 1,- euro een nummer aanvragen bij presentator Frank.  Als er niet gedoneerd werd dan ging Frank nog even door met praten. De presentator vertelde aan het begin ook nog even waar de avond om draaide, moeders in oorlogsgebieden. Dit mag natuurlijk niet vergeten worden.

De avond was zoals eerder gezegd druk bezocht. De grote zaal zat bijna vol en in de garderobe was op een gegeven moment geen plek meer om jassen op te hangen. Ook de kleine zaal moest geopend worden, zodat mensen wat gemakkelijker en snel drinken konden halen.

Wij van Kattuk.nl willen niet alleen onze eigen vrijwilligers bedanken maar ook vele andere mensen die hebben geholpen met het realiseren van de Serious Party.
Scum en haar vrijwilligers, Frank de presentator, de bands Quibuz, NoNo and the Suncreamband, Paper Planes en Driftkickers voor het spelen en natuurlijk al het publiek dat naar dit benefiet is toe gekomen.  Als ik mensen ben vergeten, mijn excuses.

De Serious Party was een groot succes, allen bedankt!

Later meer updates zoals foto’s en film.

 

 

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter