Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Scum Reunie, Stormrider.

30 jaar lang, het jongerencentrum, toen nog HET hardrockcentrum van Nederland. Mensen van ver buiten Zuid-Holland die zelfs doordeweeks hun dosis “nieuwe” metal wilde horen.  Weekenden die volgeplant waren met meerdere optredens van bands waar wij nu van dromen een keer te zien. De meeste zijn namelijk al overleden of gestopt met muziek maken. Stormrider op het 30jarige bestaan van Scum. 

De dag erna opstaan met spierpijn in je nek, en met veel klitten in je haar. Dan weet je dat je het goed naar je zin heb gehad de avond ervoor. 

De avond begon al erg gezellig, overal kwamen fietsers en auto’s vandaan en binnen no-time stond de kleine zaal van scum al vol. De voetbaltafel werd goed gebruikt. De 2 dj’s draaide het oude gitaargebrul van vóór de jaren 90. Overal waar je kwam werd er wel geroepen van: Hey man! tijd niet gezien! Hoe is het nou ? enz. enz. Zoals een reunie hoort te zijn! Het was mega gezellig en ik ben ook een hoop te weten gekomen over hoe het er vroeger aan toe ging. Gelukkig ging de grote zaal op tijd open want echt plek was er niet meer in de kleine zaal.

Stormider speelde een set van de heerlijk oude metal-nummers en nog verdraaid strak en netjes ook. Met de grote en kleine zaal vol met mensen was het als vanouds dringen om vooraan te komen. Bij de eerste tonen vloog het bier al door de lucht en zaten de mensen voor aan al met de handen in andermans haar. Er werd gemoshed, geheadbanged en natuurlijk het altijd verboden stagediven. Na de band was er tijd voor even lekker bij te kletsen met iedereen. En verder te gaan met het bier, wat trouwens overal behalve op de goede plek te vinden was. Haha.

Een avond zoals ik het rond mijn 16e ook altijd meemaakte. Een megavette band, een hoop mensen en erg gezellig ! 

Oh. BTW Foto’s komen er aan 😉

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter