Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

T.C.F & Whiplash bezorgen bezoekers van Scum nekpijn

Are you ready for Stage Dive…!? Donderdagavond konden de nekbraces en keelpastilles weer uit de kast gehaald worden. Het was weer zoals vanouds een avondje trash zoals het moet! Niemand minder dan T.C.F en Whiplash verzorgden de trash én bezorgden menig bezoeker nekpijn van het headbangen.Het leek wel een soort kleine reünie, want Whiplash heeft in 1988 ook in Scum gestaan.

T.C.F mocht de avond aftrappen en gooide er flink wat gas achter. Het trio, dat zijn invloeden haalt uit muziek van D.R.I. , Mucky Pup en meer legendarische trashbands, liet zien dat zij het genre zeker waardig zijn. Met de opzwepende teksten en het soms zeer snelle shredden maakte ze veel volk blij.

Whiplash dat alleen nog de originele zanger in zijn formatie heeft was ook geniaal goed. De man met de baard, Tony Portaro, heeft nog steeds die rauwe brul stem. Er werden uiteraard wat gouwe ouwe nummers van het brute album Power and Pain gespeeld zoals Stage Dive , Spit on your Grave en Last man Alive. Aan het einde van het optreden namen ze de tijd om met de bezoekers te praten, voorwerpen te signeren en zelfs fantastisch mooie foto’s te maken met de fans.
Check de foto’s hieronder!  Met dank aan Hans Vink!!

 

 

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter