Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Grunge in Scum

Afgelopen zaterdag 12 mei was er grunge in scum, eens heel wat anders dan metal. Gezien de 7 jaar dat ik al rond huppel bij Scum heb ik eigenlijk nog nooit een aparte avond gezien voor Grunge, het was wel erg gaaf ! Drie bands uit Noordwijk speelden deze avond: Creatures of Habit, Skretch en The Unterribles.

Allemaal een leuke live performance, mijn muziek is het zeker niet maar het is wel gaaf om het te zien. Ik had niet veel tijd om er naar te kijken maar op de achtergrond gingen de bandjes lekker verder met hun ding en klonk het echt niet verkeerd.

De zaal was lekker vol en er werd lekker mee gegaan op de muziek. De gitarist van Skretch had een beetje genoeg van zijn gitaar volgens mij want die vloog aan het eind nog door de zaal heen. Dit zorgde de voor de nodige opschudding in de goede zin.;)

Al met al een gezellige avond met leuke muziek, als grungefan heb je zeker wat gemist!

P.s.: De foto’s volgen nog 😉

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter