Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Even terug de tijd in met Marky Ramone’s Blitzkrieg…

 

Op dinsdag 29 mei speelde Marky Ramone’s Blitzkrieg in LVC in Leiden en ik was daarbij. Marky Ramone’s Blitzkrieg is een band die draait om de laatste nog levende Ramone. Voor wie de afgelopen 38 jaar onder een steen heeft geleefd en niet weet wie The Ramones zijn, hier wat voorbeelden: Blitzkrieg Bop, I wanna be sadeted, Rock n roll high school en Sheena is a punkrocker.

Tot zover het opfrissen van je geheugen! Nu weer verder met Marky Ramone’s Blitzkrieg want eigenlijk kan ik niet meer zeggen dan dat ik het echt awesome vond. Het was een show die je zou verwachten van de echte Ramones. Weinig gepraat tussendoor (niet meer dan “1-2-3-4”) en keihard knallen met korte maar krachtige nummers! Ik heb in anderhalf uur tijd wel 33 nummers van The Ramones en drie van The Misfits voorbij horen komen.

Twee nummers van The Misfits werden in een akoestisch intermezzo gebracht door zanger Michale Graves. He? Wie? Ja, je weet wel, hij die in The Misfits Glenn Danzig kwam vervangen. Na dat akoestische optreden werd ‘Dig up her bones’ van The Misfits gespeeld, wat ÜBER gaaf was!

Verder waren de rest van de nummers een mengelmoes van oud en nieuw werk van The Ramones. Ik heb echt alle “hits” voorbij horen komen. Eigenlijk kan niet anders dan lovend zijn over deze avond.

PS. Ik had een aantal foto’s gemaakt maar die zijn allemaal mislukt door het publiek dat uit hun dak ging, dus mijn excuses!

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter