Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Bier, mooi weer en muziek: Kromfest 2012 was best te pruimen!

Madelon en Margot

Afgelopen zaterdag was de eerste editie van Kromfest en wij van Kattuk.nl zijn uiteraard even om een hoekje wezen kijken.  Met wij bedoel ik: Margot en ikzelf, Madelon. In het kort, het was super mooi weer, locatie was prima, kinderspringkussens, muziek was wel oké maar een schandalig hoge entree -en muntenverkoopprijs.

 

Ik en Margot kwamen ongeveer om 16:15 aankakken en dat is natuurlijk wel een beetje laat (het begon namelijk al om 14:00). Op dat moment waren er echt niet meer dan 200 bezoekers, dus die 700 waar vv Katwijk over praat is natuurlijk het piekmoment geweest. (wij betwijfelen de geloofwaardigheid van deze rekensom)
Maaaaaar, we hebben wel even kunnen genieten van al het goede, zoals het weer, de Rudolfs en uiteraard een biertje/broodje warme beenham. 

Er waren uiteraard ook wat minpuntjes. De munten waren pas verkrijgbaar bij een bedrag van minimaal 22,50 wat naar onze mening erg hoog ligt.  Hierdoor werden wij gedwongen om een volle kaart (10 munten) a 22,50 te kopen.
In combinatie met de entree 15,- liep dit bezoekje aan Kromfest wel erg hoog in de kosten.

De organisatie wil van dit feest/festival of hoe je het ook wilt noemen, een terugkerend iets maken. Naar ons idee kun je dat best doen maar is het misschien verstandig om beter naar de prijzen te kijken. De entree voor het goede doel is op zich logisch maar de prijs van de consumptiebonnen dus niet. oh ja…de organisatie zelf was ook goed geregeld met beveiliging enzo.

De bands die deze dag optraden waren:
Salmaniacs, Band & Breakfast, Driftkickers, Los Zand, the Rudolfs, Tot Laterz en Another Midlife Crisis.

Wij hebben ons natuurlijk weer kostelijk vermaakt!

Voor foto’s: hier en hier !

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter