Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Review: Satellite Skin speelt thuiswedstrijd in GoGo Rijnsburg

Afgelopen zaterdag 14 juli stond de Rijnsburgse band Satellite Skin voor thuispubliek in de GoGo Rijnsburg. De gehele avond stond in teken van deze band waardoor zij de kans hadden om het anderhalf uur durende optreden eigen materiaal ten gehore te brengen.

De band wist de goed gevulde zaal volledig te verassen met uptempo drums en lekker in het gehoor liggende gitaarmuziek. Dit werd na de pauze nog eens uitvergroot door vriend/gitarist Davey Zandbergen. Hij werd het podium opgeroepen om een nummer mee te spelen.

De uitnodiging voor Plugpop in de Scum is een feit. Op 8 september zullen zij acte de présence geven op dit Katwijkse festival met nieuw talent uit de regio. Met het oog op de voorbereiding van de EP opname gaat de band voorlopig in een kleine zomerstand. Kortom komt ons allen weer zien op Plugpop.

Wij willen iedereen bedanken die afgelopen zaterdag ons optreden heeft bijgewoond.

‘Satellite Skin

Meer foto’s van het GoGo optreden; Picasa

Meer informatie over Satellite SKin;
WEBSITE
FACEBOOK

Written By: admin

No Comments

Leave a Reply