Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Scum 12/16 Hardstyle Party groot succes!

Op zaterdag 11 Augustus organiseerde Scum een Hardstyle party voor jongeren van 12 tot 16 jaar! Deze editie stond helemaal in het teken van Hardstyle en was georganiseerd ‘door jongeren – voor jongeren’. Uiteindelijk is het feest bezocht door ruim 100 jongeren en het was een zeer geslaagde avond!

Het feest werd niet alleen bezocht door jongeren tussen de twaalf en zestien jaar oud. Ook de vrijwilligers die de avond hebben georganiseerd en uitgevoerd waren tussen de twaalf en de zestien jaar. Zij hebben gezorgd voor de promotie via Twitter en Facebook. Tijdens het feest hebben zij er onder andere voor gezorgd dat de Bar, Deur en Garderobe bemand werden.

Al met al is het feest een groot succes geweest. De jongeren waren enorm enthousiast en inmiddels is besloten om weer een party te organiseren. Het volgende feest vind plaats op zaterdag 15 September! Foto’s van het afgelopen feest zijn uiteraard terug te vinden op: www.scumkatwijk.nl

Verder is Scum te volgen via Twitter: @Scum_Katwijk

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter