Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Vrijdagmiddag Metalvideo: NEGAZIONE Live in Scum, Queensdayfestival 1989

Zoals elke vrijdag hier bij Kattuk.nl weer ff googlen naar coole Kattukse video’s uit de oude doos. Heeft eerder al pareltjes opgeleverd als Savatage in Scum en het youtubekanaal van Maarten55, die hard bezig is alle oude videobanden van optredens in Scum te digitaliseren en op Youtube te knallen. Kewl!

Nu hebben we een Italiaanse knakker gevonden die allerlei oude opnamen van optredens op Youtube zet. Waaronder het volledige optreden van de legendarische Italiaanse hardcore/punk formatie Negazione tijdens het Koninginnedagfestival bij Scum in 1989.

Those were the days. Matjes. Headbangen. Mosh-pit. Uit de tijd dat Scum nog HET Hardrockcentrum van Nederland was. Gaaf! Veel kijkplezier!

 

 

Geschreven door: Of Ie Tan

Geen commentaar

Laat een antwoord achter