Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Facking vet optreden van Up the Irons in Tripodia – Foto’s en Review

Afgelopen zaterdag organiseerde Rock4Life een Metal Tribute in het Tripodia met optredens van de Iron Maiden tributeband Up the Irons en de Katwijkse hardrockband Incease.

Een supervet optreden in een volledig uitverkocht Tripodia. Hierna de foto’s en de volledige review.

2 jaar geleden stond Up the Irons ook al in het Tripodia met en net even wat andere show maar man wat was deze show geweldig. Zeker ook omdat oud-zanger Paul Di’Anno (van de albums ‘Iron Maiden’ & ‘Killers‘) meedeed.

De avond begon rond een uurtje of 9 en de zaal was al aardig gevuld. Ikzelf had Incease al een aardig aantal keer gezien, dus voor mij was er niks nieuws. Het optreden was strak! Ze speelden lekker hard en het geluid klonk goed.

Na een korte pauze kwam dan de band waar het allemaal om draaide: Up The Irons. Ze begonnen hun set met ‘Churchills Speech’ gevolgd door de Iron Maiden-klassieker ‘Aces High’. Het knalde er lekker in en ze gingen rennend en springend over het podium.

Na een aantal nummers was het de beurt aan Paul Di’Anno om een paar Iron Maiden nummers van de eerste twee albums te zingen. Hoewel de man moeite had met lopen kwam er toch een stem uit zijn strot. Niet normaal meer, man wat kon die ‘oude’ man schreeuwen.

Na een paar nummers gezongen te hebben liep Di’Anno het podium weer af en werd afgelost door de eigen zanger van Up The Irons.

Tijdens het nummer ‘The Number Of The Beast’ kwam er even heel leuk een duivel het podium op rennen. Net de echte Maiden, ik vond het erg grappig om te zien.

jammergenoeg kwam deze geweldige avond toch aan het einde. De band sloot af met de nummers ‘Running Free’ en ‘Iron Maiden’. Natuurlijk ontbrak bandmascotte ‘Eddie’ niet, de ‘pop’ kwam het podium oplopen tijdens het nummer ‘Iron Maiden’.

Ik heb echt een top-avond beleefd en ik hoop dat ze dit vaker doen.

Written By: admin

Comments: 4

Leave a Reply