Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Het Nachtcircus, hun 25ste show

Ja mensen, Het Nachtcircus.

WTF is dat nou weer, nou… een radioshow op RTV Katwijk die mede mogelijk word gemaakt door Kattuk.nl. Muziek, LoL, Lachen ditjes en natuurlijk ook datjes.

Kpiet(ik), Leroy, Mick en Van Baalen zetten iedere vrijdag een radioshow neer op RTV Katwijk van 12 tot 2 uur ’s nachts. Met recht het NachtCIRCUS want er gebeurt genoeg. Zo hebben zij een top 2 die zelf wordt verzonnen maar ook zo af en toe die van een gast. Dan kan gaan over paperclips of prullenbakken. Wat een onzin! JA INDERDAAD. En daar gaat het om! Lol daar in die studio want het moet allemaal wel leuk blijven. Zo’n commercieel format is ook niet alles. Een metaltip. Kpiet die belt zijn vader op (De Oude Wijze Piet) en die geeft iedere week de metaltip. Zo na die tip krijg je het MickPunt met o.a. Clown van de week een bekende nederlander of gewoon iemand die zich als een idioot heeft misdragen die afgelopen week. Een hardstyle/hardcore/dubstep/trance/house of weer ik veel welke mix van een kwartiertje sowieso de nieuwste platen komen voorbij. En niet te vergeten het plaatje van van Baalen. Een ventje die een Platenkast vol heb met singletjes en al die andere bakeliete “rotzooi”. Rotzooi zeker niet! Die geweldige kraak over de fm heen van zo’n oude LP is toch geweldig!

Zo wordt een beetje de 2 uur gevuld, aanstaande vrijdag is er een wat aangepaste show waarbij er een hoop mensen langskomen die te maken of gemaakt hebben met Het Nachtcircus.

Luister is een keertje naar iets anders op RTV Katwijk. Luister het Nachtcircus!

Geschreven door: Pieter v. B.

Geen commentaar

Laat een antwoord achter