Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Review: Jebroer en Band avond Scum Katwijk

 

Ja! Afgelopen weekend was leuk. Iets minder als ik had verwacht maar voor de rest Gezellig. Jebroer in Scum daarna radio maken bij RTV Katwijk: Het Nachtcircus. Zaterdag bij de bands in scum. Het verliep allemaal best rustig…

Vrijdag. Begon goed, Rapper Rog die een beetje stond te freestylen als soundcheck, het was al snel voorbij gezien de mensen langzaam maar zeker binnen druppelden. Rapper Rog en Crew als eerst daarna Greg a Man. Rog met nieuwe werk? Ja man. En ik heb de grootste pest hekel aan alles wat maar gerelateerd is aan R&B, Rap of hip-hop. Maar als je dan een bekend gezicht uit zijn dak ziet gaan en beter als vorige keer, dan is dat zeker gaaf. Ik ben zelf niet bij Jebroer geweest want ik moest radio maken. Maar wat ik gehoord heb is dat het geweldig was, Scum stond vol en iedereen had et naar zijn zin! Hier de foto’s!

Enfin.

Ik houd et allemaal even kort, zo voelde het eigenlijk ook… In iedergeval, zaterdag scum: The Covernant, Beyond Our Ruins en eLBee. Eerste band Beyond Our Ruins speelde een mix van piano, grunts, screams en clean zang en texten als: zak vol heroïne en Kut! kouwe koffie… Was erg gaaf om weer eens zoiets in scum te zien! eLBee, Wie heeft ze niet gezien? Coveren op hun eigen manier wat erg gaaf is. Alleen zou de zanger zich wat meer moeten focussen op nummers die zijn stembanden wel aan kunnen. The Covernant was gewoonweg Awesome alle metal klassiekers kwamen voorbij Anthrax, Motorhead, Judas Priest en als toegift Metallica- Whiplash! en ik heb me stembanden eruit geschreeuwd en me haar zit na 6 keer cremé spoeling nog steeds in de klit! Geweldig!

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter