Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

De Apocalyps: overlevingsfeestje in ’t LVC – review

Na jaren diverse verhalen te hebben gehoord over het LVC – en honderd keer verbaasd te zijn aangekeken omdat ik er nooit was geweest – werd het eens tijd om er een kijkje te nemen. Dat gebeurde afgelopen woensdag tijdens Kerstswing! Een feest volledig in het thema van de Apocalyps – mét bijbehorende dresscode…

‘t LVC heeft voor het feest flink uitgepakt, alles was beplakt met geel/zwart lint, er waren tikkende tijdbommen, bomkelders en er was zelfs een nucleaire douche – waar overigens niet iedereen even blij mee was.

Om ons aan de dresscode te houden verschenen wij in verknipte kleding en gemake-upte wonden en blauwe plekken op ons lichaam (je weet wel, voor de survivor-look). Bij de deur twijfelden we nog of iedereen zich aan de dresscode had gehouden, maar zodra de deur openging werden we al opgeschrikt door Magere Hein.

Na het meisje van de garderobe op de stuipen te hebben gejaagd met onze verwondingen – lief meisje dacht dat het echt was – was het tijd om naar binnen te gaan. Het wemelde er van de zombies, jezusfiguren, maya’s, legermensen en er was zelfs een beer (waarschijnlijk verdwaald).

Het enige minpunt aan het feest was dat er geen live muziek was, dat had het nog leuker gemaakt. Bij elkaar was het een gezellige avond, met leuke mensen, waarbij de drank rijkelijk vloeide en waar het nog lang, heel lang onrustig bleef.

P.s. Helaas ben ik door alle reuring vergeten om foto’s te maken. ’t LVC heeft wel foto’s gemaakt, maar wanneer zij deze plaatsen is onbekend. Zodra ze online staan komen ze op Kattuk.nl!

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter