Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Nieuw album The Aurora Project: “Selling The Aggression”

THE AURORA PROJECT is een zes-koppige progressieve rock/metal-formatie uit Katwijk. De band speelde op grote progfestivals in Europa en tourde o.a. met Van den Plas, Riverside en Pain of Salvation. Met de komst van hun nieuwe en 3e album SELLING THE AGGRESSION bereikt de band een nieuw muzikaal hoogtepunt: 10 jaar van muzikale vriendschap komt samen in dit album en dat is te horen!

De release van het album staat gepland voor vrijdagavond 8 februari 2013. Dit zal gebeuren tijdens een knallende release-party in TriPodia in Katwijk aan Zee, met als special guest “Carthago”.

Meer informatie: https://www.theauroraproject.com/.

Prijs voorverkoop: 7,50 euro.
Prijs avondkassa: 9 euro.
Zaal open: 20.00.Note: Een concertkaartje is ook voor 5 euro in combinatie met CD en/of LP te verkrijgen. Ga naar: www.theauroraproject.com en klik op ‘webshop’ om gebruik te maken van deze aanbieding.

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter