Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Krush Radio Talentstation gelanceerd op Mediapark Hilversum

Helaas geen camera bij ons. Hier eentje uit het archief. De Krushstudio op de Kattuk.nl redactie

De droom van iedere beginnende radiozender: een officiële opening door een grote naam in de radiowereld, met diverse andere grote namen plús een radiocoach die de talenten begeleidt. Dit overkwam Krush Radio, dat afgelopen zaterdag hun opening had in het Mediapark!

Afgelopen zaterdag is Kattuk.nl bij de lancering van het Krush Radio Talentstation gaan kijken, in hartje Hilversum in het Mediapark. Bij binnenkomst was er een heuse gastenlijst, waarna je vervolgens rustig kon doorlopen. Bij iedere trede die je dichter bij de derde verdieping bracht, werd het geluid en gepraat luider; er zijn aardig wat mensen op afgekomen!

Vanaf zes was de inloop met een hapje en met – jawel echt waar – blauwe Prosecco! Erg grappig om te zien. Richting zeven uur begon de spanning te stijgen bij de ‘Krushers’. Om zeven uur werden zij namelijk officieel geopend door niemand minder dan Mister Top 40 a.k.a. Nick Jr.’s Thomas de Trein a.k.a Erik de Zwart! Hij vertelde zijn visie op dit idee en dat zulke initiatieven (een talentstation voor nieuwe talenten) er in zijn tijd nog niet waren. Hij moest alles zelf ontdekken. Daarna was het tijd! Met een harde klap op de welbekende rode knop werd de opening van het nieuwe talentstation een feit!

Na de opening doken de mannen van de Avondploeg van Slam!FM (Daniël Lippens en Ivo van Breukelen) enthousiast de studio in, om de allereerste twee uren live radio te maken. Bijna iedereen die in het gebouw liep kwam in de uitzending: van cateraar tot bezoeker en van toiletjuffrouw tot VIP.

Vanaf negen uur werd het stokje overgedragen aan de Krush Radio-talenten, die elk een half uur met hun eigen producer lieten zien wat zij te bieden hebben. Hekkensluiter Joris Reer sloot om elf uur ’s avonds de studio af. Krush Radio kon, mede dankzij de hoge opkomst, spreken van een geslaagde opening!

Zoals de meesten van jullie weten heeft Krush Radio ook een tijdje op de redactie van Kattuk.nl gebivakkeerd in een apart gecreëerde studioruimte. Kattuk.nl heeft een aantal jaar samengewerkt en waar mogelijk Krush Radio geholpen met het ontwikkelen van activiteiten. Het is mooi om te zien dat dit uiteindelijk heeft geleid tot het Krush Radio Talentstation en dat Kattuk.nl als springplank heeft kunnen dienen voor dit jongereninitiatief. Kattuk.nl wenst Krush Radio het allerbeste toe voor de toekomst!

Meer weten?
www.krushradio.nl 

Geschreven door: Redactie

Comments: 2

  • Arnout

    Beantwoorden 15 januari 201322:57

    Ik ben er gewoon een beetje emotioneel van geworden. Ik kan maar één ding zeggen: LANG LEVE KATTUK.NL! ehm, ik bedoel natuurlijk Krush Radio…

  • Vink

    Beantwoorden 16 januari 201314:48

    Oh, jottem!

Laat een antwoord achter