Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Platina CD uitgereikt aan Wellantcollege na succesvol muziekproject ‘Rythm & Rap’

Afgelopen week was het zover. De muziek CD’s, opgenomen in The Box Studios door 2e jaars leerlingen van het Wellantcollege, waren eindelijk klaar. In december hadden de leerlingen hard gerepeteerd en geschreven om goed voorbereid in de studio aan de slag te gaan.

Het hoogtepunt was de daadwerkelijke opname van rap en muziek.

Het muziekproject vond plaats onder begeleiding van Wellant docenten, de Muziekschool, Harmonie Katwijk, The Box Studios, vrijwilligers en de combinatiefunctionarissen cultuur van FactorW. Rythm & Rap is speciaal zo ontwikkeld dat het overdrachtelijk is voor het gehele Voortgezet Onderwijs. Het muziekproject komt voort uit het project combinatiefuncties van de gemeente Katwijk en heeft o.a. als doel het bevorderen van actieve cultuurparticipatie in samenwerking met lokale culturele instellingen.

Geschreven door: Ingezonden

Geen commentaar

Laat een antwoord achter