Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Vanavond: Kattukse Nach in het Huis van Oranje. Met o.a. The Rudolfs

Vanavond vindt alweer de zesde editie van de Kattukse Nach plaats. In de feesttent van het Huis van Oranje op parkeerterrein Noordduinen presenteren vier Katwijkse bands en artiesten zich aan het Katwijkse publiek. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is geheel gratis.

Headliner op de Kattukse Nach zijn de lokale helden The Rudolfs. Altijd in voor een feestje gaan zij het dak compleet van de tent afblazen met hun aanstekelijke en  frisse combinatie van Engelse Beatles-pop en de rauwe jaren negentig grunge sound.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de lokale bands Downriver Dead men go, Noisette en Stick! Zij zijn als winnaars uit de bus gekomen van de ledenpoll. Meer dan 1100 leden hebben hier hun stem uitgebracht op hun favoriete band.

Zoals elk jaar is de Kattuk.nl crew ook dit jaar weer aanwezig om foto’s en filmpjes te maken en staat de goodiestand er met bellenblaas, glowsticks, toeters, opblaaszooi en andere feestattributen. Het belooft weer een waar spektakel te worden, dus mis het niet.

Geschreven door: Redactie

Comment: 1

Laat een antwoord achter