Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Infloyd breekt bezoekersrecord in Openluchttheater Nijverdal – Foto’s

DSC_9578In het 61-jarig bestaan van het Openluchttheater nog nooit zoveel bezoekers bij een voorstelling

Een historische avond voor het Openluchttheater Nijverdal afgelopen zaterdag. Het optreden van de Nederlandse tributeband Infloyd zorgde voor een bezoekersrecord in het 61-jarige bestaan van het Openluchttheater Nijverdal. 750 bezoekers waren getuige van het concert van Infloyd. Een concert waar het legendarische meesterwerk Dark Side of The Moon van Pink Floyd integraal werd gespeeld.

“Wat een sfeer”
“Wat een sfeer, wat een fantastische band, een prachtige locatie.” Een aantal kreten die afgelopen zaterdag veelvuldig waren te horen in het Openluchttheater. Publiekstrekker Infloyd speelde het legendarische album Dark Side of The Moon integraal. Dit ter ere van het 40-jarig bestaan van het meest belangrijke en invloedrijke album uit de moderne muziekgeschiedenis. De nummers werden niet zomaar achteloos nagespeeld, maar kregen een eigen Infloyd-handtekening. Toch werd de kenmerkende ‘sound & feel’ van Pink Floyd huiveringwekkend dicht benaderd.

Avondje Openluchttheater zoals een avondje Openluchttheater hoort te zijn
Waar Infloyd de  muzikale invulling van de avond verzorgde, deden het publiek en de locatie de rest. Publiek dat overigens niet alleen uit de gemeente Hellendoorn kwam. Infloyd had zelf een speciale bus laten lopen met opstapplaatsen in Katwijk, Oegstgeest en Zoetermeer, zodat ook deze gasten konden genieten van een avondje Infloyd in Nijverdal op een prachtige locatie midden in het bos. Met de onlangs geplaatste overkapping heeft Nijverdal weer een openluchttheater waar het met recht trots op kan zijn.
Vanaf het moment dat de eerste akkoorden werden ingezet, was het publiek enthousiast en dat is de rest van de avond niet meer verdwenen. Dit enthousiasme in combinatie met de prachtige ligging en de fantastische band maakte deze avond tot een bijzonder sfeervolle: een avondje Openluchttheater zoals een avondje Openluchttheater hoort te zijn.

Voor het complete programma van het Openluchttheater kan men terecht op www.zinintheater.nl

Hierna de foto’s van Kattuk.nl Fotograaf  Hans Vink. zijn verslag volgt later..

 

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter