Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Review The Mad Trist @ De Schuit – Foto’s

IMG_1656

Op vrijdag 6 september is de vernieuwde Schuit heropend. Nu, een maand later, werd het de hoogste tijd om de Schuit met een bezoekje te vereren. Met een veelbelovend programma – JOAD, The Mad Trist – voor de boeg gingen we dan ook vol enthousiasme erheen.

We kregen een ‘warm’ welkom. We hebben ons nog nooit ergens zó thuis gevoeld! Bedankt hiervoor. Direct door naar de bar, dit hadden we namelijk wel nodig.

Het duurde lang voordat de avond op gang kwam, niet gek met gebrek aan muziek en maar tien man publiek. Gelukkig kwam JOAD op gegeven moment het podium op. JOAD is een tweekoppige band uit Katwijk die met een mix van blues en rock inspiratie haalt uit bands als The White Stripes, The Black Keys en Foo Fighters. Erg verrassend!

Na een korte ombouwpauze kwam The Mad Trist het podium op. Deze Limburgse rockband timmert flink aan de weg en heeft onlangs een tweede album uitgebracht; Animals & Acrobats. De muziek lag lekker voor het gehoor en ze zorgden voor leuke interactie met het publiek.

In principe een gezellige avond die erg moeilijk op gang kwam, maar door de bands werd opgeleefd. De vernieuwde Schuit ziet er verder prima uit. De inrichting is vrij strak en deed sommige mensen dan ook denken aan een klein LVC. Eén ding is zeker; het is nu écht geluiddicht.

Geschreven door: admin

Comment: 1

Laat een antwoord achter