Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Rock4Life Tribute to Masters of Rock – Review en Foto’s

TributeZaterdag was het eindelijk weer eens zo ver. De avond waar ik zelf wel lang op wachtte, Rock4Life Tribute to Masters of Rock in het Tripodia! Met tributebands van Metallica en Thin Lizzy.

Het was redelijk regenachtig dus ik was niet droog overgekomen, gelukkig kon ik wel gelijk naar binnen.

Na iets van een half uurtje wachten startte Parris (Thin Lizzy tibute). Het geluid was onwijs goed en de band speelde lekker door, ik heb genoten van de gitaar solo’s. Ik vond het optreden echt onwijs vet! (ook al kon ik maar iets van 3 nummers van Thin Lizzy). Uit het niets speelde de band ook een cover van Iron Maiden (The Trooper), en dat was toch naar mijn idee het hoogtepunt van de band. Deze cover was gewoon geniaal om te horen!

Na een spetterend einde werd het podium omgebouwd.

Ineens luidde de welbekende intro van Metallica – The Ecstasy of Gold. En de band kwam met een knal op en begon met Creeping Death. Ik moet zeggen dat de zanger qua stem veel op James Hetfield (zanger/gitarist Metallica) leek, en ook had had er wel een aantal trekjes van weg.

Het was alleen wel jammer dat de zanger alle solo’s deed, maar dat bedierf de pret natuurlijk niet.

Ik heb echt prima genoten van het optreden en de band speelde ook echt strak.

De zaal was ook lekker vol, al met al gewoon een topavond!!

Ik kan niet wachten op de volgende Rock4Life avond!

Hieronder de foto’s.

Written By: admin

Comments: 2

 • Rock4Life

  Beantwoorden 16 oktober 201321:57

  Vette foto’s en mooi verwoord Hans, neem de volgende keer je collega Hanky een keer mee. Kan die z’n nukkige houding over Tripodia wat bijschaven ;):D

  • Hans

   Beantwoorden 21 oktober 201316:21

   Dankje! Ik denk dat dat hem niet word, hahahaha.

Leave a Reply