Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Zaterdag: Coverband-vrij Festival PlugPop in Scum

Op zaterdag 2 november viert het meest eigenzinnige festival van Katwijk haar lustrum. Dit festival is 5 jaar geleden opgericht om bands met eigen muziek op een podium te laten knallen. Ook dit jaar zullen er weer 10 acts, variërend van veelbelovend tot bekend, zich van hun beste muzikale kant laten zien.

Omdat we dit jaar een extra groot feest hebben te vieren, zijn er dit jaar niet 1 maar 2 grote headliners. Als eerste willen we graag bekend maken dat “THE RUDOLFS” het Scum weer onveilig gaan maken. Aangezien deze band al meerdere keren het grote podium heeft gesloopt staan ze, speciaal om hun nieuwe EP ‘Dead end Street’ te promoten, op de intieme barstage, precies waar ze 10 jaar geleden begonnen zijn.

Naast de Rudolfs zijn er nog meer PlugPop veteranen uitgenodigd zoals Down River Dead man Go, Falling Leo en Sarah Phymm. Zie de poster voor een overzicht van alle bands.

Als de bands zijn geweest dan wordt er nog verder gerockt op de dansvloer met DJ Arno die de dansvloer tot in de vroege uurtjes laat schudden met de nieuwste en heetste Bass-music die op vinyl te verkrijgen is.

PlugPop is op zaterdag 2 november in Scum Katwijk. De bands zullen vanaf 20:30 de podia betreden dus wees er op tijd bij. De entree is slechts 5 Euro.

 

 

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter