Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Artiesten SKA Oud en Nieuw in The Spotlight: Franky Jordan & Chris D

Artiest in Beeld SkaDe Charlie wordt dit jaar afgesloten door Jordan Verhaegh en Christopher Mastenbroek, aka Franky Jordan & Chris D. Je kunt van 04:45 tot 05:45 flink wat energie kwijt op o.a. Big Room, Electro en Progressive House muziek. Ondanks het late tijdstip verwachten beide dj’s dat het dak eraf gaat. Be there!

Check hier hun mix:

Hierna het interview:

Artiestennaam:  Franky Jordan & Chris D
Website: N.v.t.
Facebook: https://www.facebook.com/FrankyJordanChrisD
Soundcloud: https://soundcloud.com/frankyjordanchrisd

1. Wie ben je, hoe oud ben je en waar kom je vandaan?
FJ: Mijn naam is Jordan F. Verhaegh, 19 jaar en kom uit Katwijk.
CD: Mijn naam is Christopher Mastenbroek, 22 jaar en kom ook uit Katwijk.

2. Hoelang ben je actief als dj?
FJ: Ik draai nu ongeveer 3 jaar op verjaardagen, kleine feestjes en bruiloften. Ik heb dat nu eigenlijk wel gehad, en wil het nu groter gaan uitpakken.

CD: Ik ben op mijn 16e begonnen met draaien. Ik heb toen veel bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeestjes gedraaid, maar dat was niet helemaal mijn ding. Mijn liefde voor muziek lag meer bij de house muziek en dus heb ik me daar helemaal op gefocust.

3. Welke stijl(en) draai je?
FJ: Ik draai het liefst Big Room, Electro en Progressive House.

CD: Ik draai het liefst Electro, Big Room house met daarbij ook af en toe wat Latin, R&B en Moombahton.

4. In welke tent sta je met oud en nieuw en heb je weleens vaker in zo’n grote tent gestaan?
FJ: Ik sta dit jaar samen met Chris D weer in de Charlie tent net zoals vorig jaar. Verder heb ik op kleine feestjes gedraaid, en een paar keer in Café Stairs en Feest aan C. Ook heb ik een aantal weken geleden met Chris voor Collin de Vries van de Voice of Holland gedraaid met zijn band YMG.

CD: Ik sta dit jaar weer in de Charlie tent, net zoals vorig jaar en dat jaar daarvoor. Verder heb ik gedraaid in o.a. : Studenten feest (Den Haag), Café van der Geest (Noordwijkerhout), Club 19 (Noordwijk), Club Doubler (Hillegom), Café Stairs waar ik nog steeds 1 keer in de week draai (Katwijk), Feest aan C (Katwijk), De Donk (Katwijk)                                          

5. Heb je een voorbeeld figuur/idool?  En wie is je favoriete dj/producer?
FJ: Mijn idool is denk ik toch echt Tiësto. Hij draait al zo lang op zo’n hoog niveau, en hij blijft zichzelf alleen maar vernieuwen. En dat vind ik zelf heel belangrijk als DJ. Mijn favoriete producer is Hardwell. Hij doet zoveel en blijft alleen maar bezig met wat hij belangrijk vind. Zoals dat ie absoluut niet met sterren zoals Rihanna of Kanye West samen werkt, omdat ie zo niet bekent wil worden. En dat is hem aardig gelukt als nu de nummer 1 DJ van de wereld.

CD: Mijn idolen zijn Sunnery James & Ryan Marciano en mijn favoriete producer is Sidney Samson.

                                                                                    

6.  Met wie zou je samen willen werken?
FJ: Als producer zou ik heel graag met Hardwell willen samenwerken, maar als dj zou ik graag een keer met Steve Aoki optreden. Hij is zo gek op het podium altijd en is een echte entertainer.

CD: Ik zou heel graag een keer met Sidney Samson of Dyro willen samen werken.

7. Wat verwacht je van het publiek?
FJ
: Ik verwacht dat het publiek helemaal uit zijn dak zal gaan en dat er een hoop bier word gegooid!

CD: Ik verwacht heel veel liefde en energie 🙂


8.Wat kunnen we van jou verwachten?
FJ
: Van ons kunnen jullie heel veel energie, plezier en 2 hele grote glimlachen verwachten op het podium! 😀


9. Wat staat er naast SKA oud en nieuw nog meer voor je in het nieuwe jaar op het  programma?
FJ
: Ik wil 2014 zoveel mogelijk doen als maar kan. Zoveel mogelijk muziek maken (en hopelijk ook releasen) en op veel meer locaties draaien.

CD: Veel muziek maken en nog veel meer draaien!


10.
 Wat is je perfecte openingsplaat?
FJ
: De perfecte openingsplaat voor mij is een zelfgemaakte edit van een eigen track, en daarbij misschien een vocaal van een andere track


11.
 Waarom deze plaat?
FJ
: Omdat er niets is dat meer energie en adrenaline geeft dan dat 2000 man helemaal los gaan op een track die je zelf gemaakt hebt.

CD: Daar sluit ik mij bij aan!


12. Welke platen mogen absoluut niet missen in je set/tracklist?
FJ: Adventure Club – Thunderclap vind ik echt een keiharde beuker. Heerlijke melodie en zieke drop. En natuurlijk ook de nieuwe banger van New World Sound & Thomas Newson – Flute is echt gruwelijk in elke set.

CD: Merk & Kremont – Zunami vind ik echt heel vet en ook Sidney Samson – Good Time.

                                                                     

13.  Welke plaat draai je vooral NIET!?    
FJ: Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Ik hou van alle muziek, maar als ik echt moet kiezen… Alles van Justin Bieber, haha!

                                                                                         

14. Wat is het coolste/mafste/raarste/meest merkwaardige dat je tot nu toe als dj hebt meegemaakt?
FJ: Het mafste wat wij samen hebben meegemaakt was tijdens het vorige SKA feest toen er bij onze set een iets te ‘volslank’ (hallo Suus, red.;)) meisje probeerde te stage diven. Helaas ving niemand haar op en werd ze meegenomen met de ambulance.

15. Heb je al last van en/of lol met groupies?  Of is dat niet aan jou besteedt?
FJ: Geen commentaar, haha!

CD: Inderdaad, geen commentaar. 😉

 16. Kijk je weleens op Kattuk.nl?
FJ: Ik kijk eigenlijk nooit.

CD: Ik kijk wel regelmatig op Kattuk.nl

17. Wat wil je nog kwijt aan de lezers van Kattuk.nl?
FJ
: Tijdens het SKA festival draaien wij als afsluiter om 4:45 tot 5:45. Het zal zeker de moeite waard zijn voor iedereen om erbij te zijn! Vooral omdat wij het allerlaatste feestje zullen zijn voor de nu nog 16 en 17 jarige, aangezien vanaf 1 januari alles 18+ wordt.

Geschreven door: Arno

Geen commentaar

Laat een antwoord achter