Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Geweldige 7e editie Kattukse Nach

Vrijdagavond 25 april was het eindelijk zover; de Kattukse Nach! Dé vooravond van Koningsdag – blijft raar klinken – waar je helemaal uit je dak kunt gaan op de muziek van lokale talenten. Uiteraard waren wij er dit jaar ook weer bij. En zelfs met een speciale reden, namelijk de lancering van onze gloednieuwe website! Mooi is ie geworden he 😉

Zoals elk jaar stonden we er met een onwijs vette Kattuk.nl stand, met de vernieuwde logo’s, waar iedereen gratis goodies kon halen. Onze bellenblaas, stickers, toeters en glowsticks waren weer erg populair.

De sfeer was helemaal top, de bands speelden de zaal plat en het publiek, zo’n 800 bezoekers, ging helemaal los.

Voorprogramma
Het voorprogramma werd verzorgd door de jonge coverband Stick!, coverrockveteranen eLBee en All Recovered en de jonge rapper Sx. Vooral Sx maakte veel indruk. Ondanks zijn jonge leeftijd, 16 jaar, was van zenuwen geen enkele sprake. Al gauw gingen de handjes in de lucht op de originele beats en teksten van deze rapper.

Lancering website
Tijdens de set van Sx werd de vernieuwde website gelanceerd. Kattuk.nl redacteur Richard Vink, onlangs nog verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2013 vanwege zijn werk voor ’s Heerenloo, nam het woord op het podium waarna het aftellen kon beginnen.

10, 9, 8…….

Wat volgde was complete chaos.

Tijdens het laatste nummer van Sx schopte, gooide en sloeg de Kattuk.nl crew tientallen strandballen, megaballonnen en andere opblaaszooi de tent in en al gauw vlogen de ballen van alle kanten de tent door. Sx pompte ondertussen lekker door met een vette nieuwe track waar een werkelijk smerige housebassline onder zat.

Meer.Van.Dat.Graag!

The Rudolfs
De hoofdact van de Nach waren onze lokale helden The Rudolfs. Zoals we van ze gewend zijn bliezen ze het dak weer compleet van de tent af. De eerste noot was amper ingezet of er vloog al een stagediver door de lucht. In een set van ruim een uur gingen ze in sneltreinvaart door hun nu al rijke repertoire heen. Leuk om te zijn dat veel bezoekers de eigen nummers van The Rudolfs woord voor woord mee stonden te bleren. Wat een vette band en wat een mooie afsluiter voor alweer een legendarische Kattukse Nach!

Foto’s
Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien hebben we heel veel foto’s gemaakt, check ze HIER, HIER, HIER, HIER en HIER. Er zit nog een kleine glitch in het CMS, de foto’s lopen van achter naar voor.

Naast de foto’s is ook alles vastgelegd op film, deze volgt later…

Stay tuned!

Written By: admin

No Comments

Leave a Reply