Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Reset in De Schuit groot succes!

Er zijn dit seizoen drie edities van Reset geweest. Tijdens de eerste en tweede editie werd al duidelijk dat het genre ‘alles tussen deep-house en techno’, aldus de DJ’s van Reset, erg in trek is bij het Katwijkse uitgaanspubliek. De DJ’s Haas, Aron Duijdam, Dim en Lauren creëerden ook de derde editie met hun beats een ongedwongen sfeer en de menigte danste er volledig op los.

De zaal was volbezet met jongeren. ‘Ik wist niet dat dit ook in Katwijk was!’, was een van de positieve reacties vanuit de zaal.

Reset smaakt naar meer en zeker zullen er ook meer edities komen!

Aanstaande zaterdag Chicks Rock Night!
Mannen, niet direct de benen nemen, want uiteraard is deze avond ook voor jullie! Het is de beurt aan de female fronted rock bands deze avond, met All Comes Down en Noisette. All Comes Down staat voor tegendraadse muziek; een combinatie van stoner, grunge en rock. De bandleden kiezen overtuigend voor een wat harder genre met hun muziek en heeft overigens het voorprogramma van Green Lizard verzorgd en in al heel wat zalen gespeeld. De no-nonsense attitude en de diversiteit aan invloeden maken de band tot een uniek geheel in de alternatieve rock scene.

Wat hebben Franse hazelnoten met agressieve, maar zo nu en dan ook lieve, punkgrunsjrockgeengolf boosdoeners te maken? Niks, behalve dat ze toevallig dezelfde naam delen. De leden van Noisette, voor zover ze ooit lid hebben moeten worden van dat notencollectief, doen hun best om de hardste en smeuïgste chocoladepasta te maken wanneer u er het meest naar verlangt. Het is bruin, vloeibaar en het rockt als de klap van een twaalf verdiepingen vallende piano.

Vrijdag 6 juni Schuitquiz
Elke eerste vrijdag van de maand in De Schuit; de traditionele quiz-avond. Met elke maand andere quiz-masters! Meedoen aan de quiz kan per team van maximaal 5 personen en kost 10 euro per team. De quizmasters van deze editie zijn al lang bezig met de voorbereiding, dus succes op hersenkrakers is gegarandeerd! Zaal open: 21 uur.
Vrijdag 20 juni Locals Only

Bands uit de regio die het Schuitpodium betreden en de zaal op zijn kop zetten! Onder andere The Peterlees zijn van de partij! Meer info volgt

Written By: admin

No Comments

Leave a Reply