Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

’s Heerenloolands was tof!!

Afgelopen weekend was het eindelijk weer zover voor de tweede keer werd ’s Heerenloolands gehouden.

Voor de mensen die niet weten wat het is: dit is zeg maar het oude “Berghpop”in de Berghstichting natuurlijk!

Ik hoor jullie denken: “Dat werd toch niet meer gedaan?? Ja dat klopt, s Heerenloolands is echt bedoelt voor de bewoners van de Berghstichting, familieleden, personeel en andere belangstellige mogen ook komen.

Het is veel kleiner opgezet dan het oude Berghpop maar daardoor wel veel leuker voor de bewoners en voelt het intiem aan!

s Heerenloolands is twee dagen. Wij van Kattuk.nl zijn de laatste dag geweest.  Door omstandigheden hebben wij helaas enkel de twee laatste acts gezien. Op de dag: Noisette, Jolie Louise  en The Rudolfs.  Noisette was helaas aan t afbouwen toen wij de tent binnenkwamen dus kunnen we die niet beoordelen maar men beweerde dat ze erg tof speelden.

Jolie Louise is een coverbandje met pit uit Noordwijk. Men speelde een lekkere mix van oude en nieuwe hits.

De jongens van de Rudolfs mochten ook dit jaar de afsluitende band zijn. Ze speelde zoals we van hun gewend zijn, de mensen in de zaal begonnen te dansen, er werd zelf een duet gezongen door twee dames uit het publiek over Robbert en een dame in een bootje.

Tussendoor speelde ze ook nog een leuke Alice in chains cover. Genieten!

Een  bewoner zong  de “wereldhit” Christal. Het mooie was dat de cliënt in kwestie het gehele lied kon meebleren! Hoe vet is dat?!  Hierna werd mijn Beatles favoriet ingezet en kwam Albert van Jolie Louise meezingen. Het gehele optreden draaide om deze man maar niemand weet waarom.

De band was na een uur door hun gehele set heen was wilde het losgaande publiek natuurlijk niet dat het stopte dus werd er om een toegift geroepen. Hans (de drummer van The Rudolfs) moest naar zn werk dus dacht men dat t niet door kon gaan maar Leo vond al snel een oplossing en liet Andreas en Maaike (de drummer en zangeres van Noisette) Drain you van Nirvana meedoen. Dit was de perfecte afsluiter van een gezellig avondje ’s Heerenloolands!

Check hieronder de (crappy) foto’s!

 

Geschreven door: admin

Geen commentaar

Laat een antwoord achter