Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

ElectroHoppers ‘De Likt’ Headliner PlugPop

De posters hangen, de vrijwilligers staan klaar, de 9! bands en dj’s staan te popelen: PlugPop is in zicht. PlugPop is het festival in Katwijk voor bands met eigen muziek. Alles kan, mag en moet op PlugPop.

Als headliner hebben we een Nederhop sensatie. Ze hebben al op alle toffe festivals gestaan, maar 1 november staan ze op de leukste: De Likt. Deze grote prijs-finalisten weten hoe je een feestje moet bouwen met hun meesterlijke mix van Italo Electro en HipHop. De Jeugd van Tegenwoordig – move over!

Naast De Likt is er ook nog de donkere rock van Clouded mind. Dit viertal rockt al een tijdje de podia in Leiden, maar nu ook eindelijk in Katwijk. De 70-ties herleven bij Six Foot Leaping. Deze jongens zijn opgevoed op een dieet van Whiskey en Rauwe gitaren. En dat is te horen.
Verder zijn er nog punk, electro, progrock, funk en hardrock bands….. het vliegt deze avond alle kanten op.

Na de laatste band kan de resterende energie er nog uitgeknald worden bij DJ Arno op het beste wat er op vinyl te verkrijgen is. Deze ‘crate-digger’ wisselt in zijn set van heet en hip naar obscuur en diep. Kijk overigens niet vreemd op als hij plotseling zijn ‘60-ties singletjes erbij pakt. Eclectisch.

PlugPop is op 1 november op de locatie Scum in Katwijk. De bands zullen vanaf 20:20 de podia betreden dus wees er op tijd bij. De entree is slechts 5 Euro.

—-

Eerdere bericht……

Festival PlugPop: Al 6X op een rij coverband vrij

Zaterdag 1 november is alweer de 6de editie van het eigenzinnigste festival van Katwijk. Ook dit jaar zullen er weer 10 acts, variërend van veelbelovend tot bekend, zich van hun beste muzikale kant laten zien.

Wat te denken van Golden Caves. Deze atmosferische rock-band  is al wereldberoemd in Rotterdam en 1 november is Katwijk aan de beurt. Verder hebben we nog de speikerharde Nederlandstalige punk van Stabbing Device, knetterende funk van the  ccySock, gruizige garagerock van JOAD, geschifte beats&bleeps van Cliffhanger en nog veel meer.

De headliner en de overige bands worden later bekend gemaakt.

Als de bands zijn geweest dan wordt er nog verder gerockt op de dansvloer met DJ Arno die de dansvloer tot in de vroege uurtjes laat schudden met de spannendste dansmuziek die er op vinyl verkrijgbaar is.

PlugPop is op zaterdag 1 november op de locatie Scum in Katwijk. De bands zullen vanaf 20:20 de podia betreden dus wees er op tijd bij. De entree is slechts 5 Euro.

 

Written By: Arno

No Comments

Leave a Reply