Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

The Peterlees naar halve finale Grote prijs van Nederland

Via Facebook

De Katwijkse punkrockband The Peterlees is door naar de halve finale van de Grote Prijs van Nederland.  Beroemd en berucht in heel Katwijk timmert deze band al een aantal jaar aan de weg in hun tocht naar wereldheerschappij. Na Katwijk  en de regio is nu is de rest van Nederland aan de beurt.

GAAT. HELEMAAL. GOED. KOMEN!

Bij Kattuk.nl hebben we altijd al een zwak gehad voor jonge lokale bands met eigen nummers en waren we vanaf het begin gehaaid op de groei van deze vernieuwende Katwijkse band! Eerlijk gezegd…wij hebben er kijk op 😉

Het kan niet anders dan dat ze binnenkort te bewonderen zijn in de finale van de GPNL, daarna de Wereld draait Door, Bakkie bij Giel, Lowlands 2015 om vervolgens straalbezopen, met 15 nominaties, te eindigen bij de Grammy’s 2016 in the US of A.  We houden je op de hoogte.

Anyway, zijn we erg trots dat de heren zo ver zijn gekomen! Dit was tot nu toe enkel Port of Call uit Rijnsburg gelukt, maar dan in de categorie Singer Songwriter ;-).

De band zal  de halve finale van de Grote Prijs op 25 oktober in de Sugarfactory Amsterdam spelen ! (dat is tegenover de Melkweg). 

Wij van Kattuk.nl wensen de heren veel succes! 😀

 

Geschreven door: ... Vink

Comments: 2

  • Joshua

    Beantwoorden 25 september 201416:20

    JEJ TE COOL DIE BAND!

Laat een antwoord achter