Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Jeff’s Urban Music News: De nieuwste albums, tracks, video’s en concert- en festivaltips

 Dit keer het nieuws, de tips en de laatste tracks, albums en videoclips van september.

Met o.a. Keizer brengt eindelijk Karma uit, Amber Rose wilt van Wiz Khalifa scheiden, August Alsina lag drie dagen in een coma en met veel nieuwe videoclips en losse nummers.

Nieuwskeizer_cover_front
Keizer
Op 17 september bracht Keizer eindelijk dan zijn debuutalbum ‘Karma’ uit. Na zijn mixtape ‘Straategisch’ in 2009 en webtape ‘De Oorzaak deel II’ in 2011 bracht Keizer geen solo project meer uit. Hij beloofde keer op keer dat ‘Karma’ uit zou komen. Op het album staan 17 nummers met gastoptredens van Kraantje Pappie, Cho, Lil Kleine, Bokoesam, Gio, Nino, Darryl, RB Djan en zangeres Sarah Jane. Een groot gedeelte van de producties staan op naam van KrankJoram, maar Spanker, Soulsearchin’ en Hyplified hebben ook meegewerkt aan het album. Een fysiek exemplaar van het album is alleen verkrijgbaar tijdens de Karma shows daarvan werden er 150 gedrukt. Je kan het album ook op Itunes kopen en streamen op Spotify en Deezer. In een interview met Puna leggen Keizer, Negativ en Jimmy uit waarom Karma zo lang duurde etc. Nindo de label van Jimmy & Negativ en waar Keizer getekend is zat in een crisis, nadat de man die over de financiën ging al het geld vergokte. Ali B redde Nindo van faillissement, nam hun onder hoede en hielp hun ook.

Mr. Polska
Mr. Polska stelt zijn tweede solo album uit. De rapper was naar eigen zeggen zo druk met de opnames van Expeditie Robinson en zijn zomertour dat hij zich niet genoeg kon focussen op zijn album. Nu dat alles achter de rug is kan hij zich volledig storten op het maken van een goed album, dat volgens hemzelf beter zal zijn dan alles dat hij tot nu toe heeft uitgebracht. Het volledige album zal worden geproduceerd door Boaz van de Beatz. Naast het album wordt ook de bijbehorende tour achteruit geschoven. De nieuwe data zijn:

21 februari 2015 – Metropool – Hengelo
27 februari 2015 – Hedon – Zwolle
6 maart 2015 – Gebouw T – Bergen op Zoom
7 maart 2015 – Victorie – Alkmaar
13 maart 2015 – Oosterpoort – Groningen
20 maart 2015 – Luxor Live – Arnhem
21 maart 2015 – Gigant – Apeldoorn
27 maart 2015 – Bibelot – Dordrecht

MocroManiacbac8629e68ac9e5bd2e092e9565c2875
MocroManiac vertelt in een gesprek met Noisey dat hij zich na een roerige periode nu weer wilt focussen op nieuwe muziek maken.

Die periode begon toen hij uit de formatie Hydroboyz stapte. Vlak nadat Hydro vrij kwam stapte RQS al uit de groep en volgens MocroManiac was het vanaf dat moment niet meer hetzelfde. Na uitvoerig gesproken te hebben met Hydro, besloot ook hij Hydroboyz achter zich te laten en solo verder te gaan. En muziek is waar hij nu mee bezig is. Momenteel werkt hij aan een nieuwe solo EP. Het is zijn eerste solo project sinds zijn mixtape ‘Maniac4President‘ waarop hij over bestaande beats rapte. De nieuwe plaat zal echter origineel materiaal zijn en zal 8 tracks bevatten zonder gastoptredens. De EP zal uitgebracht worden via Top Notch. “Hij komt er snel aan, we zijn ermee bezig.” aldus Maniac.

Amber Rose & Wiz Khalifa
Amber Rose wilt van Wiz Khalifa scheiden na een jaar getrouwd te zijn. Volgens Amber Rose heeft Wiz Khalifa met verschillende vrouwen in bed gelegen tijdens zijn tours. Amber Rose wilt ook de volledige voogdij over het 1 jarige kindje van hun. Ze eist ook ruim een miljoen dollar van de rapper dat blijkt de huwelijksvoorwaarden die ze liet opstellen voordat ze met de rapper in het huwelijksbootje stapte. Er gaan ook geruchten rond de dertig jarige Amber Rose vreemd gaat met Nick Cannon die getrouwd was met Mariah Carrey.

Snoop Dogg & Pharrel Williams
Snoop Dogg bevestigde tijdens de Bet HipHop awards dat er een gezamenlijke album komt van hem en Pharrel. De twee maakte al eerder nummers samen bekende nummers van ze zijn ‘Drop It Like It’s Hot’ en ‘Beautiful’. Hoe het album zal heten en wanneer het zal uitkomen is nog niet bekend, al wist Pharrel wel al te vertellen dat het album volledig ingeblikt is.August-Alsina-Testimony-Album

August Alsina
August Alsina kwam in een coma terecht toen hij tijdens een show flauw viel. Hij lag drie dagen in een coma en hij is zich weer aan het herstellen thuis in New Orleans. Hij gaat nog waarschijnlijk met Usher touren in november.

Videoclips binnenland

Ismo – #detijdzaljeleren (Prod. DeibyTunes)
Na ‘#Eenmans’ is Ismo terug met z´n tweede videoclip. Ook ‘#Detijdzaljeleren’ is geproduceerd door DeibyTunes en clip komt van de tafel van Mike Static.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EW1WEk5c8EM]

Cho – ‘93 (Prod. Krankjoram)
Op 28 september werd bekend dat Cho de nieuwste aanwinst is van platenlabel Top Notch. De verse aanwinst benadrukt dat hij gewoon onderdeel blijft van SlodderVosGang en vertelt dat hij momenteel samen met producer Spanker aan zijn debuut EP werkt. Met het nieuws komt er gelijk een nieuwe clip van de Amsterdamse rapper naar buiten. ’93 is geschoten door regisseur Naveen Kalloe en met dank aan Daily Paper tot stand gekomen. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=PmmoGy-v3f0]

Sepa – Geen Stress ft. Adje & Sjaak
Sepa dropte zijn nieuwe video ‘Geen Stress’. Op de track wordt hij bijgestaan door Adje en Sjaak.

Yes-R – Onbereikbaar (Prod. Bart Zeilstra)
Na een lange tijd stil te zijn geweest brengt Yes-R zijn nieuwe single ‘Onbereikbaar’ uit. Op de track rapt Yes-R over bekend vrouwelijk Nederland waaronder Sylvie Meis, Dionne Stax en Anouk

Quirinus & Gianni – Quirinus
Quirinus & Gianni brachten hun tweede video uit van hun gezamenlijke ‘Aangenaam’ EP. Na ‘Ziekte van Heinuku’ is het nu de buurt aan het nummer ‘Quirinus’. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=Lt8Vwyst0jI]

Darryl – Parapai
Na zijn single ‘Luv my life’ laat Darryl dit keer ook zijn zangkunsten horen. Het nummer Parapai ontstond als een muzikaal experiment met zangcoach Robin van Beek. Darryl was zo enthousiast over dit experiment dat hij samen met de producers Robert Pronk (bassist van o.a. Sabrina Stark en Ali B) en Patrick Grayham de studio in dook om het nummer uit te werken. Video: Mike Static.

Aaumffie – Gaat Funk ft. Matt Blue
De mannen van Aaumffie releasten de video van de track ‘Gaat Funk’. De track is afkomstig van de ‘Aaumffie Gaat Wilder’ EP en is geproduceerd door Apollo. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=2pE69n8aSCg&list=UUHkyr1h67U__pyovN0maHYg]

Aaumffie – Huisfeest
Het Amersfoortse duo Aaumffie bracht onlangs de video uit van de track ‘Gaat Funk’. Het feest uit die clip gaat verder in hun nieuwe video ‘Huisfeest’. Check de clip hierboven.

Hydroboy – Op Niets & Kalibwoy – My Niggaz
Toen Hydro en Kalibwoy in Suriname waren hebben de mannen allebei nieuwe tracks opgenomen en besloten om ‘Op Niets’ van Hydro en ‘My Niggaz’ van Kali in één video te verwerken. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=RcGL_7jE-Rw]

Jebroer – BigBrodda Aflevering 1
Jebroer loopt alweer een paar jaartjes mee als onderdeel van het Nouveau Riche collectief. 2014 is echter het jaar van Jebroer zelf. Aan het begin van dit jaar bracht hij zijn solo album ‘Gouden Tranen’ uit waarop hij zichzelf van een persoonlijkere kant laat zien. Volgens de rapper uit Leiden heeft de release van zijn album zijn hele leven op z’n kop gezet. Hij heeft de beelden van de afgelopen tijd verzameld en een maandelijkse vlog in elkaar gezet. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=kenMQOmLcH8]

Berry – Wij Zijn Feyenoord (prod. Plazier)
FRFC1908 en Berry sloegen de handen ineen en kwamen tot een clip en track: Wij zijn Feyenoord!

Releaseparty: Broederliefde – Gevoelig Feestje
De EP kwam uit op 29 augustus en week later bleek dat ze op de derde plaats in de album top 100 binnen gekomen waren.

Lijpe – Ogen In Je Rug
‘Ogen In Je Rug’ is door El Amrani geproduceerd.

Adje – Broodje Van De Toko
Terwijl Adje populairder dan ooit tevoren was en het hem in alle opzichten voor de wind leek te gaan werd hij geconfronteerd met zijn minder schone verleden. Adje moest zich gaan melden om te beginnen aan een celstraf van acht maanden. Hij neemt in stijl afscheid van het grote publiek met de video van ‘Broodje van de Toko’. Deze track is net als Zeg Me afkomstig van de Sloddervosgang EP. #FreeAdje [youtube https://www.youtube.com/watch?v=lwW_Ij6a86k]

Keizer – Liever Alleen (prod. Spanker)
Een videoclip dat afkomstig is van zijn nieuwe album ‘Karma’. Het nummer ‘Liever Alleen’ is na ‘Wat Ga Ik Doen’ de tweede single dat afkomstig is van het album ‘Karma’. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ImphMYBWCcM]

Justice Toch – Bo Tei Si Remix ft. Fano(Defano Holwijn), Royschat, KM (SFB), Angenice & Meer
Rapper Justice Toch heeft een groep homies bij elkaar geroepen om een remix op te nemen van zijn track ‘Bo Tei Si’. Op de remix hoor je Fano, Royschat, KM (SFB), Angenice, Lee Aron, Rey, Chip Charlez en Lucky Luck. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=-0_hO8dO4LM]

Keizer TV aflevering 9: Karma
Op 17 september bracht Keizer zijn langverwachte album ‘Karma’ uit. Hij doorbrak een lange stilte met de 3 afleveringen van Karma N86ies en bracht zijn twee singles ‘Wat Ga Ik Doen’ en ‘Liever Alleen’ uit. Vlak voor het uitbrengen van zijn album verscheen er een nieuwe aflevering van Keizer TV.

Videoclips buitenland
Mac Miller – Diablo
Na een periode niks uitgebracht te hebben is Mac Miller terug met een video voor de track ‘Diablo’ afkomstig van zijn mixtape ‘Faces’. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=KlQESTshOPw]

G-Unit – Watch Me
Na ‘Come Up’ en ‘Ahh Shit’ komen de mannen van G-Unit eindelijk met een video van hun EP ‘The Beauty of Independence’. Het gaat om de openingstrack ‘Watch Me’ geproduceerd door Havoc.

Jeezy – Holy Ghost
Na de remix met Kendrick Lamar brengt Jeezy vandaag een video van het nummer ‘Holy Ghost’ uit. Het nummer is afkomstig van het album ‘Seen it all’ dat hij begin september uitbracht.

Danny Brown – Smokin’ & Drinkin’
Danny Brown bracht een video uit van het nummer Smokin’ & Drinkin’. De track is afkomstig van het album ‘Old’ dat hij eind vorig jaar uitbracht. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=DG_lZK5AK9Q]

Pro Era – Hail Razor
Hip Hop collectief presenteert na ‘Extortion’ vandaag de tweede video van hun FreEP ‘The Shift’. Op ‘Hail Razor’ hoor je A La $ole, Dessy Hinds en CJ Fly. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=J1syfIba5rU]

Young Thug – 2 B’s/Danny Glover
Het nummer ‘2 B*tches/Danny Glover’ is al een tijdje uit, maar Young Thug bracht pas in september een video uit van de track.

YG – Do It To Ya ft. TeeFLii
YG brengt een nieuwe video uit afkomstig van zijn album My Krazy Life. Op Do It To Ya lieten YG en producer DJ Mustard zich inspireren door het nummer Let’s Play House van Tha Dogg Pound en Nate Dogg. De video doet ook aanvoelen aan West Coast hiphop van de midden jaren ’90, is in het 4:3 formaat geschoten en heeft zelfs de bekende VHS veeg aan de rand.

Joey Bada$$ – Christ Conscious
Joey Bada$$ wist te melden dat zijn debuutalbum ‘B4.DA.$$’ af is en liet daarbij de track ‘Get Paid’ los die niet op het album zal verschijnen. Een paar dagen later is de rapper uit New York terug met de eerste officiële single van de plaat. ‘Christ Counscious’ is geproduceerd door Basqiuat
Crystal Caines – Whiteline ft. A$AP Ferg
In de week dat bekend wordt dat het A$AP Mob album er niet gaat komen verschijnt A$AP Ferg op de nieuwe single van Crystal Caines. De femcee was voor het eerst te horen op het ‘Trap Lord’ album van Ferg en is daarna de studio ingedoken om aan haar eigen debuut EP ‘Vertigo’ te werken. De plaat moet in 2015 uitkomen en ‘Whiteline’ is de eerste single, die ze tevens zelf geproduceerd heeft.

Rae Sremmurd – No Type
Na hun grote hit ‘No Flex Zone’ zijn de Ear Drummers terug met hun nieuwe single ‘No Type’ dat overigens is geproduceerd door Mike Will Made it. [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wzMrK-aGCug]

Audio binnenland
Migiboss – Set It Off ft. Spreej & TheKidAli (Prod. Hoodbeats)
MigiBoss werkt momenteel hard aan zijn album, maar voordat hij een releasedate en titel bekend maakt dropt hij eerst de losse track ‘Set It Off’ in samenwerking met Spreej en TheKidAli.

Miggs de Bruijn – Schoenendoos ft. Pablo & Rambo
Na ‘Hokje‘ is Miggs de Bruijn vandaag terug met een nieuwe track afkomstig van zijn ‘Miggstape’. Op ‘Schoenendoos’ wordt hij bijgestaan door Pablo en Rambo op een productie van DeibyTunes [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/170032853″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Gio – Voor Altijd
Gio bracht een zouk nummer speciaal voor de dames. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169998695″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Akwasi – THNKS
Akwasi bracht een nieuwe track uit genaamd ‘THNKS’. Voor het nummer heeft de rapper zich laten inspireren door het kunstwerk ‘Tank Man‘ van Fernando Sánchez Castillo. Het werk is onderdeel van ‘Art Rocks‘ en de artiest heeft zich laten inspireren door de Chinese man die in z’n eentje voor een 18-tal tanks ging staan uit protest tegen het geweld waarmee het Chinese leger een studentenprotest tegen het communistische bewind neersloeg in 1989.  [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/167383917″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bollebof – Vanaf Nu
Mei vorig jaar bracht Bollebof zijn ‘D.R.E.A.M.S. EP’ uit en daarna bleef het een tijdje stil rondom de Rotterdammer. Afgelopen jaar was hij weer druk bezig in de studio en heeft de komende tijd weer veel muziek klaarstaan. Het nummer ‘Vanaf Nu’ is een track die was afgevallen voor zijn laatste EP ‘D.R.E.A.M.S.’, maar als startschot geldt voor de muziek die hij de komende tijd zal gaan uitbrengen.

Vurr (HPF) – Kim Kardashian ft. Frenna (SFB)
HPF en SFB linken voor een nieuwe track ‘Kim Kardashian’. Het nummer is een losse track waarop Vurr en Frenna te horen zijn. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169428114″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Lexxxus – Je Was ft. Serry (prod. Tandiso)
Lexxxus heeft de weg naar de studio weer gevonden en bracht zijn nieuwe single uit. Op het nuummer ‘Je was’ wordt hij ondersteund door Serry. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169432355″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

DjagaDjaga – Milli ft. Frenna (SFB) & Priceless (SFB)
‘Milli’ is een nieuwe track van DjagaDjaga waarop hij samenwerkt met Frenna en Priceless van SFB. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/166903586″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bokoesam x Idaly – 1087
Na de track ‘Safari‘ brengen Bokoesam en Idaly via Twitter weer een samenwerking uit, genaamd ‘1087’ uit. De mannen zijn afkomstig uit de buurt IJburg in Amsterdam, dus is het meer dan logisch dat ze de postcode van de buurt hebben gebruikt voor de titel van de track. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/165791599″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Önder – Dat Doen We Niet Meer Remix ft Cartiez, Sjaak, Gers Pardoel, Mr Polska, Fresku, Willy & Meer
Het was al aangekondigd maar het is eindelijk zo ver. Önder dropte zijn langverwachte remix van ‘Dat Doen We Niet Meer. ‘Eerder deze zomer bracht Gers Pardoel al een remix uit van het nummer, maar hij heeft speciaal voor deze versie nog een nieuwe verse geschreven. Behalve Gers kan je ook Sjaak, Def Major, Mr. Polska, Fresku, Idaly, Bokoesam, Willy, Kid de Blits, SpaceKees, Cartiez, Big 2 en zelfs Youssef & Kamal verwachten. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/165748709″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Audio buitenland
Bobby Shmurda – Hot N*gga (Remix) ft. Chris Brown, Fabolous, Yo Gotti, Jadakiss & Busta Rhymes
Er was al een remix van het nummer ‘Hot N*gga’ met Bobby Shmurda en French Montana samen, maar de jonge rapper uit New York brengt vandaag de officiële remix uit. Voor de nieuwe remix heeft Bobby Shmurda een allstar line-up opgesteld met Chris Brown, Fabolous, Yo Gotti, Jadakiss, Busta Rhymes en Rowdy Rebel. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/166330132″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Flying Lotus – Never Catch Me ft. Kendrick Lamar
Op 6 oktober dropte Flying Lotus zijn album ‘You’re Dead’ en een van de meest opvallende samenwerking daarop is die met Kendrick Lamar. Toen hij dit een maand geleden bekend maakte kon men niet wachten op het resultaat. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/166010814″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

ScHoolboy Q – Studio (Remix) ft. Nas
Voor de remix van de track ‘Studio’ weet ScHoolboy Q veteraan Nas op te hooken.

Jeremih – Don’t Tell ‘em ft. French Montana & Ty Dolla $ign (Prod. DJ Mustard)
Jeremih z’n clubtrack ‘Don’t Tell em’ doet het lekker, dus heeft de zanger uit Chicago French Montana en Ty Dolla $ign opgetrommeld voor de officiële remix. Nog steeds DJ Mustard op de beat natuurlijk. Beluister de remix hieronder. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/167966348″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

French Montana – Suicide
Het project Mac & Cheese 4 van French Montana staat gepland voor een release in oktober. Het nummer ‘Suicide’ is afkomstig van de plaat en gaat niet over zijn recente ‘break up’ met Khloe Kardashian. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/168090077″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Cap 1 – No Feelings ft. Ty Dolla $ign
Cap 1 en Ty Dolla $ign waren al samen te horen op de track ‘They Know‘ van 2 Chainz. Voor het nummer ‘No Feelings’ heeft Cap 1 de hulp ingeroepen van de Taylor Gang lid. De track is afkomstig van zijn mixtape ‘Caviar Dreams’. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/168475394″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

2 Chainz – Dresser ft. Young Thug
Tity Boi tegenwoordig bekend als 2 Chainz heeft de smaak weer helemaal te pakken en brengt weer nieuwe muziek uit. Voor de zomer bracht hij zijn Freebase EP uit, overigens nog steeds gratis te downloaden, en het lijkt alsof hij weer bezig is met een nieuw project. Het nummer ‘Dresser’ met Young Thug zou dus afkomstig kunnen zijn van een nieuwe plaat. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/168513424″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Kendrick Lamar – i (Prod. Rahki)
Twee jaar geleden liet Kendrick Lamar de hip-hop scene op z’n grondvesten schudden met zijn tweede album ‘good kid, m.A.A.d. city’. K.Dot werd in één keer gezien als één van de beste in de game en vanaf dat moment kon men steeds niet wachten op nieuwe muziek.
Vorig jaar stond weer alles op z’n kop toen hij in een verse op Big Sean’s ‘Control‘ zo’n beetje iedereen uitdaagde en claimde dat hij de ‘King of New York’ was. Daarna werd ook de vraag naar een nieuw album sterker. Inmiddels is er nog steeds geen datum, maar de CEO van TDE, Top Dawg, heeft bevestigd dat het album eraan zit te komen. Wat we wel hebben vandaag, is de eerste single, genaamd ‘I’.

The Game – Really ft. Yo Gotti, 2 Chainz, Soulja Boi & T.I.
The Game brengt op 14 oktober het album ‘Year of the wolf’ uit. Het is een compilatie album van zijn Blood Money Label. Op de plaat zijn samenwerkingen met onder andere French Montana, Lil Wayne, Chris Brown en vele anderen. De derde single na ‘Bigger Than Me‘ en ‘Or Nah’ is de door The Mekanics x OZ geproduceerde track ‘Really’ waarop hij wordt geassisteerd door Yo Gotti, 2 Chainz, Soulja Boi en T.I.. Beluister de track hieronder. [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169021138″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Juicy J – Ice ft. Future & ASAP Ferg (prod. Mike Will Made It)
Taylor Gang lid Juicy J blijft maar bezig en dropt vandaag weer een nieuwe track genaamd ‘Ice’. Op de door Mike Will Made It geproduceerde track leveren Future en A$AP Ferg ook een bijdrage [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/169338977″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Feesten
Encore & Voyage10300769_950785884948640_5632882206129119847_n
Elke zaterdag is er in de Melkweg, Amsterdams grootste hiphop feest . In 2 zalen worden verschillende muziek gedraaid, in The Max wordt voornamelijk Hiphop en R&B gedraaid. In de Oude zaal wordt meer Future R&B, UK Garage, Afro Deep and soulful house gedraaid.

Er zijn ook vaak optredens van Nationale en Internationale artiesten. Pusha T, August Alsina, Ace Hood en Tinashe stonder er allemaal en dat allemaal voor een betaalbare prijs! Op zaterdag 18 oktober tijdens ADE(AmsterdamDanceEvent) is er een speciale avond. De dj’s die draaien zijn CHILDSPLAY, SNELLE JELLE, PRIME, ABSTRACT, MARBOO. Kaartjes zijn online € 10,- en aan de deur € 15,-

Birdhouse10003586_463519197119335_5739719019680296557_o
Elke zondag is er in Club Air, Amsterdam een hiphop en R&B concept genaamd ‘Birdhouse’. Zo nu en dan nodigt Club Air een artiest om op te komen optreden.
Tijdens ADE is er ook een speciale editie op zondag 19 oktober. Met de dj’s FS Green, Geza Weisz, Weslo, Plan de Champagne en Ekte. VVK zijn € 12,50

Poesjes & Katers – ADE Edition
Poesjes and Katers door Lady Bee in Club Nyx, Amsterdam op 16 oktober

Poesjes Area by Lady Bee;
Lady Bee • Dirtcaps • Abstract
Irwan • Biggi • Flava • Kid de luca
Noisy Champ •Dirrty Berry
MC Boogie • MC Taylor

Katers Area by Mr. Wonder;640x853q=90_1050x1500q=90_16.10_.14_.NOD_.PK_.ADE__35336_35337_35504_282x376_90_0_0_c
Mr. Wonder & Jebroer
Fritz The Face • Weslo
Young Berber • Off white
Ambassadors

Piss, Smoke and Party Area;
Guaranteed Raw Crew (Elle.Rich & co)

SOCA VS. DANCEHALL XXL – HALLOWEEN EDITION
Na 3 jaar is het weer terug op vrijdag 31 oktober in Paard van Troje, Den Haag: the Soca vs Dancehall Halloween Edition. Een nacht vol met geweldige muziek, plezier en de kans om je te verkleden.!
Line-up:
Godfatha Sounds
DJ Darkshot
DJ MBA…
DJ D-One
DJ Cobra
Mike Lewis

Hosted by: MC Badmann

Wat Als Het Leven Een R&B Clip Was (Halloween editie)
In de Melkweg, Amsterdam op vrijdag 31 oktober. Het is een R&B en Hiphop feest.
Early Birds €7,50 online en deur € 10,-

JAMROCK PRESENTS DANCEHALL VS HIPHOP, Melkweg, Amsterdam10659451_10152405669293549_2784459392334340260_n
TEAM DANCEHALL: JAH/D-TRAIN/RICHER TEAM HIPHOP: KID Q/PRIME/WAXFIEND HOSTED BY D MASTA & 4SHOBANGERS

Een nieuwe editie van de legendary battle parties!
Een top 3 van de beste Dancehall DJ’s neemt het op tegen de 3 craziest Hiphop DJ’s. Who knows who to rock the crowd the best?!
Jij bepaalt wie de winnaar is!
Kaartjes zijn vvk €15,- aan deur €20,-

Viproom10171180_776573195739693_5865041544613019664_n
Elke vrijdag in oktober is er in de Viproom, Rotterdam een Urban party.

Urban Explicit
Urban Explicit is een maandelijks terugkerend concept in Club Envy, Zoetermeer.
Dancehall , Hiphop, R&B, Azonto, Bubbling, Trap, Moombahton & Kuduro .
De eerst volgende editie is 24 oktober met Diamondspin en DJ MBA.

Optredens
Hopsin
Hopsin staat in de Melkweg, Amsterdam op woensdag 22 oktober met als Support act Aaumffie. Hopsin is Bekend van, ‘Hop Is Back’ en zijn I’ll Minds.

RICO & ART – HELEMAAL MELKWEG 
Dit programma op zaterdag 25 oktober om 19:00 maakt deel uit van HELEMAAL MELKWEG. Een spannende mix van muziek, film, dans, theater, film, lezingen en exposities in het hele gebouw met één (voordelige) ticket toegankelijk!

REGGAE HOURS
Reggae Hours in Amsterdam! Deze hele zondag op 2 november om 15:30 kan je genieten van een geweldige line-up met enkele van de grootste Jamaicaanse reggaesterren van het moment: Jah Cure, Aidonia, Anthony B en Kenyatta Hill alias Culture Jr., zoon van Culture’s Joseph Hill. De dag wordt aangevuld met de Ghanese Black Prophet en onze eigen Rootsriders, bekend van hun Tribute2Bob Marley.

Gers Pardoel op donderdag 23 oktober in Paard van Troje, Den Haag.

Ryan Leslie op donderdag 30 oktober in Paradiso, Amsterdam.

ARES – Road Trip Tour op vrijdag 7 november in Paradiso, Amsterdam

 

Geschreven door: Jeff Baffour

Geen commentaar

Laat een antwoord achter