Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA NYE 2014/2015: Deze DJ’s knallen het nieuwe jaar in!

Nog een kleine twee maanden wachten en dan gaat het weer los; SKA NYE 2014/2015. De voorbereiding is in volle gang en de line-up begint steeds verder vorm te krijgen. Als eerste kunnen we de optredende DJ’s naar buiten brengen.

Afgelopen zaterdag zijn alle geboekte DJ’s in Scum uitgenodigd om met elkaar kennis te maken, de gang van zaken van het feest te bespreken en om professionele foto’s te laten schieten. Ook is de DJ line-up van de tenten vastgesteld en zijn de DJ’s geïnterviewd door Kattuk.nl.

Alpha
De Alpha-tent staat, zoals elk jaar, in het teken van de hardere stijlen; Hardstyle en Hardcore. Het feest start met Mainstream Hardstyle sets van achtereenvolgens The Protector en Estaloca. Daarna wordt er opgebouwd richting Raw Hardstyle door Will-M. Infader & Apedemic trekken deze stijl door in een gezamenlijke ‘back2back’ set. Als afsluiter gaat de Hardcore DJ Vociferous de laatste restjes energie uit de dansvloer rammen.

Bravo
Na afloop van de bandjes in de Bravotent gaat DJ Scratchnatic met ‘Bassheavy music’ de dansvloer nog een keer laten vlammen.Verwacht een eclectische mix van, HipHop, Deephouse, Dubstep en Drum and Bass met de nodige ‘turntable skills’.

Charlie
In de Charlie-tent worden voornamelijk verschillende stijlen House en EDM gedraaid. Hier wordt het feest geopend door (Deep, Tech en Future)House DJ Petah, gevolgd door een Dirty House set van het jonge Rijnsburgse DJ-talent Stan Frijns. Daarna is het de beurt aan House DJ Jor-D, waarna Tilago en Chris-D een ‘back2back’ set draaien van Electro House met een vleugje Progressive. DJ Mystica sluit het feest in de Charlie in stijl af met energieke House met veel climax, drops en een hoog losgaan gehalte. It’s Partytime!

Reset

En dat is nog niet alles, want dit jaar staat er een extra tent op het terrein. De resident DJ’s van de Reset technofeesten, bekend van De Schuit en Club La Mer (Noordwijk), gaan hier hun eigen feestje bouwen. In de welbekende Reset stijl!

En nog veel meer…
Op het feest is natuurlijk nog veel meer te doen en te beleven, er is aan iedereen gedacht. Er komen een aantal waanzinnig goede bands, waarvan we de namen op dit moment helaas nog niet bekend mogen maken. Scum wordt omgetoverd tot een Rock and Roll Circus met vuige acts en bands. Er is iets met metal en een bunker, Kattuk.nl in The Art Mobiel, het traditionele vreugdevuur en nog veel meer. Hou de Facebook van SKA (facebook.com/skaoudennieuw) en Kattuk.nl goed in de gaten voor de laatste updates. De interviews en mixen van de DJ’s zijn hier binnenkort ook te vinden.

Heb jij je kaartje al?
De kaartverkoop is reeds gestart. Wees er snel bij, want dit wil je niet missen! Kaarten kosten net als vorig jaar €10,- exclusief servicekosten. Koop je kaarten via Facebook, via www.skakatwijk.nl of via de banner op de homepage van Kattuk.nl. Toegang is vanaf 17 jaar!

Help je ook mee?
We zoeken nog steeds vrijwilligers om het feest mogelijk te maken. Ben jij of ken jij iemand die graag een steentje bijdraagt aan een geweldig feest, schrijf je dan nu in. Je kunt met alles helpen, want een feest als SKA brengt veel klussen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan helpen opbouwen, bardiensten draaien op de avond zelf en de boel afbreken of opruimen.

SKA kan jouw hulp dus goed gebruiken. Hoe meer vrijwilligers hoe beter, dus maak je broer(tje), zus(je), en al je vrienden enthousiast om ook vrijwilliger te worden! Ga naar www.skakatwijk.nl/vrijwilligers en vul het formulier in. 

Geschreven door: Arno

Comment: 1

Laat een antwoord achter