Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA/NYE 2014/2015: Mystica – Interview en DJ-mix

Jarenlang stond ze te knallen in de Alpha, nu zoekt ze het een tent verder en gaat ze het feest in de Charlie afsluiten.

Mystica draait dit jaar, voor het eerst in haar carriere, in de Charlie.  Verwacht een lekker energieke set house met veel climax, drops en handjes in de lucht.

Klik HIER voor de DJ-mix. Hierna het interview

Artiestennaam: Mystica

Te vinden op:
Website
: www.djmystica.nl
Facebook: www.facebook.com/djmystica
Twitter: www.twitter.com/mysticadj
Soundcloud: www.soundcloud.com/djmystica

1. Wie ben je, hoe oud ben je en waar kom je vandaan? Mystica2
Nadine van der Plas, 19 jaar, geboren in Leiden en getogen in Katwijk aan Zee.

2. Hoelang ben je actief als dj?
Inmiddels ben ik ruim 4 jaar actief als dj en nog steeds met veel plezier. Redelijk wat ups en downs meegemaakt maar gaat weer redelijk de positieve kant op.

3. Welke stijl(en) draai je?
Ik begon met het draaien van hardstyle, dat genre is echt mijn passie. Na verloop van tijd kreeg ik steeds meer interesse in house. Dat is denk ik ontstaan doordat ik naast hardstyle ook regelmatig wel is house draaide op feestjes. Dit is nu zodanig uitgegroeid dat ik een half jaar geleden heb besloten om als dj volledig over te gaan op house. Hardstyle is nog steeds echt mijn muziek maar qua draaien is house me veel beter gaan liggen.

4. In welke tent sta je met oud en nieuw en heb je weleens vaker in zo’n grote tent gestaan? Zo ja, waar? En waar heb je nog meer gedraaid?
Ik sta dit jaar voor het eerst in de Charlie, voor het eerst house draaien tijdens oud & nieuw. Grootste tent van het festival. Ik heb voorgaande jaren in de Alpha, hardstyle gedraaid dus ook voor redelijk veel publiek.

5. Heb je een voorbeeld figuur/idool? En wie is je favoriete dj/producer?
Mijn idolen in de hardstyle waren altijd al Brennan Heart en Noisecontrollers, puur omdat ze gewoon echt een eigen sound en een eigen kwaliteit hebben. Nu ik meer gefocust ben op house en daar meer in ben gaan verdiepen kan ik daar nu over zeggen dat Vato Gonzalez en Blasterjaxx echt wel m’n favorieten zijn uit die scene.

6. Met wie zou je samen willen werken?
Tsja, ik heb m’n idolen net opgenoemd. Dat zijn dus ook de mensen waar ik graag eens mee zou willen samenwerken.

7. Wat verwacht je van het publiek?
Ik verwacht van het publiek veel energie en enthousiasme, ook omdat het voor mij de eerste keer is in de Charlie wil ik er echt een vette show van maken!

8. Wat kunnen we van jou verwachten?
Jullie kunnen van mij een energieke set verwachten met veel qlimax en een hoop losgaan gehalte.

9. Wat staat er naast SKA oud en nieuw nog meer voor je in het nieuwe jaar op het programma?
Naast oud & nieuw ben ik in samenwerking met Club Casa Cara met een nieuw concept gestart genaamd Full House. Een vrouwvriendelijk concept met vooral aandacht voor echt het genre house. Daar zal ongetwijfeld het komende jaar nog veel van op de planning komen te staan.

10. Wat is je perfecte openingsplaat?
Mijn perfecte openingplaat is Blasterjaxx – Lucky Number 13

https://www.youtube.com/watch?v=Vi1gvQer3l8

11. Waarom deze plaat?
Hij is nieuw, hij is vet, hij is vol energie en het is precies de sound waar ik 100% kippenvel van krijg!

12. Welke platen mogen absoluut niet missen in je set/tracklist?
Glowinthedark & Deorro – Rave Century

Afrojack & Martin Garrix – Turn up the Speakers

Ido B & Zooki vs. TJR & VINAI – Bounce Yokozuna (Beatz Freq Mash)

13. Welke plaat draai je vooral NIET!?
Vato Gonzalez – Badman Riddim, eerder vond ik het wel een vette track maar ik kan hem nu echt niet meer aanhoren!

14. Wat is het coolste/mafste/raarste/meest merkwaardige dat je tot nu toe als dj hebt meegemaakt?
De eerste editie van Full House in de Casa Cara, ging zo hard los. Ik was zo trots als een pauw!

15. Heb je al last van en/of lol met groupies? Of is dat niet aan jou besteedt?
Ik heb hele lieve vrienden en vriendinnen die me altijd steunen.  Zij zijn dus ook regelmatig aanwezig als ik ergens moet draaien! En ja, als je in Katwijk de naam Mystica noemt weten de meeste mensen wel wie dat is..

16. Kijk je weleens op Kattuk.nl?
Ik kijk regelmatig op kattuk.nl meestal ook als ik op de foto ben genomen dat ik hem daar kan terug vinden!

17. Wat wil je nog kwijt aan de lezers van Kattuk.nl?
Laat je niet gek maken en zorg dat je erbij bent tijdens oud & nieuw!

18. Extra vraag: wat vinden anderen van jouw DJ-set? 
Tot nu toe heb ik nog niemand horen klagen over mijn sets of mixen. Dat geeft mij ook een goed gevoel om door te gaan!

 

Geschreven door: Redactie

Comment: 1

Laat een antwoord achter