Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

SKA/NYE 2014/2015: Vociferous – Interview en DJ-mix

Het feest in de Alpha wordt afgesloten door Vociferous, hij draait een mainstream Hardcore set. Klik HIER voor zijn DJ-Mix

Artiestennaam: Vociferous

Website: www.vociferous.nl
Facebook: www.facebook.com/VociferousNL
Twitter: www.twitter.com/Vociferous_NL
Soundcloud: www.soundcloud.com/vociferousNL
Mixcloud: www.mixcloud.com/VociferousNL/

Hierna het interview

1. Wie ben je, hoe oud ben je en waar kom je vandaan?Vociferous2
Mijn naam is Pieter Hoek, ik ben 25 jaar oud en ik kom uit Katwijk.

2. Hoelang ben je actief als dj?
Al op jonge leeftijd beheerste mainstream hardcore mijn leven. Dagelijks was ik met hardcore bezig, maar alleen luisteren was voor mij niet genoeg.. Daarom besloot ik in 2009 om mijn ongeremde passie voor hardcore muziek naar een hoger niveau te tillen. Dit deed ik door actief te worden als dj onder de naam ‘The Elimenator’. Onder die naam heb ik in de afgelopen jaren op diverse evenementen opgetreden.

Begin 2014 besloot ik dat het tijd was voor verandering en een meer professionele aanpak!Daarom ligt mijn focus nu, naast het draaien als dj, voorlopig bij het produceren van Hardcore! Daarnaast vond ik ook dat het tijd was voor een nieuwe frisse dj naam: Vociferous! Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt en mijn muzikale carriëre die in een volgende versnelling terecht is gekomen! Watch out for more! Vociferous – Unrestrained Noize!

3. Welke stijl(en) draai je?
Ik draai voornamelijk mainstream hardcore omdat daar echt mijn hart ligt! Ik kan daar namelijk ‘s morgens mee opstaan en ’s avonds mee naar bed gaan!

4. In welke tent sta je met oud en nieuw en heb je weleens vaker in zo’n grote tent gestaan? Zo ja, waar? En waar heb je nog meer gedraaid?
Ik sta dit jaar weer op oud en nieuw in de Alpha tent. Ik heb al eens eerder op SKA oud en nieuw mogen draaien, op de edities 2009/2010 en 2011/2012. Verder heb ik meerdere malen in Scum gedraaid op de wat kleinere feestjes maar ondanks dat het kleine feestje waren was het erg gezellig!

5. Heb je een voorbeeld figuur/idool?En wie is je favoriete dj/producer?
Mijn favoriete idolen? Dat best een lastige vraag omdat ik zoveel favorieten heb namelijk. The Viper, Tha Payah, Nosferatu, Neophyte, Wasted Mind, zo kan ik nog wel even doorgaan. Zoals ik al zei, het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen.

6. Met wie zou je samen willen werken?
Het liefst zou ik graag een track willen maken Tha Playah omdat muziek produceren een kunst op zich is, en goeie muziek maak je met emotie, zo zie ik dat tenminste. Tha Playah is een geniale producer en hij kan zijn gevoel in producties leggen en gewoon vette tracks maken die echt losgaan!

7. Wat verwacht je van het publiek?
Ik verwacht een enthousiast publiek. Ik vind het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben tijdens SKA oud en nieuw! Aan mij de taak om het laatste beetje energie uit de die hards te persen die tot het einde blijven, aangezien ik de afsluit act ben!

8. Wat kunnen we van jou verwachten?
De verwachtingen die jullie van mij hebben zullen hopelijk hoog liggen. Geloof me, ik ga er voor zorgen dat het een keiharde afsluiter gaat worden en dat bezoekers er nog lang over na zullen praten!

9. Wat staat er naast SKA oud en nieuw nog meer voor je in het nieuwe jaar op het programma?
Momenteel ben ik hard aan mijn muzikale carrière aan het werken! Ik hoop komend jaar op andere grote feesten te kunnen/mogen draaien! Hardcore is een passie voor me, daar leef ik voor!

10. Wat is je perfecte openingsplaat?
Mijn favoriete openingsplaat op dit moment is: Neophyte – Gas erop! Dat vind ik echt een hele vette track!

11. Waarom deze plaat?
Je kan goed met deze plaat openen, omdat hij langzaam begint. Je kunt dan rustig opbouwen in de set die je draait.

12. Welke platen mogen absoluut niet missen in je set/tracklist?
De niet te missen platen zijn vooral:
– Vociferous – Out of control
– Neophyte – Gas erop!

13. Welke plaat draai je vooral NIET!?
De platen die ik vooral niet draai dat zijn hardstyle of terror platen. Daar heb ik helemaal niets mee!

14. Wat is het coolste/mafste/raarste/meest merkwaardige dat je tot nu toe als dj hebt meegemaakt?
Mijn hoogtepunten waren toch wel als dj toch op podium te mogen staan in de alpha tent met oud en nieuw dat vind ik toch wel tot nu toe het bruutste wat ik tot nu toe in mijn dj carrière heb meegemaakt, en dit jaar dus opnieuw mag meemaken!

15. Heb je al last van en/of lol met groupies? Of is dat niet aan jou besteedt?
Of ik last heb van groupies? Nou ik heb mijn vrouwtje, mijn zoontje en m’n hele familie en vrienden achter mij staan. Dat zijn op dit moment mijn belangrijkste fans en steun! En natuurlijk hoop ik binnenkort gewoon de hele wereld aan mijn voeten te hebben 😉

16. Kijk je weleens op Kattuk.nl?
Ik kijk regelmatig op kattuk.nl. Verder luister ik ook vaak naar Kattuk.FM, vooral als de mixen op donderdag avond worden gedraaid en vooral die van de laatste donderdag van de maand natuurlijk die van mezelf!

17. Wat wil je nog kwijt aan de lezers van Kattuk.nl?
Zorg dat je erbij bent tijdens mijn set op SKA Oud & Nieuw!

18. Extra vraag: wat vinden anderen van jouw DJ-set?
Ik heb heel veel positieve reacties gekregen over de live sets die ik namelijk draai op de radio elke laatste donderdag van de maand, dus ik zou zeker even mijn facebook pagina checken, delen en liken! Thanx!

Written By: Redactie

Comment: 1

Leave a Reply