Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Jeff’s Urban Music News: De nieuwste albums, tracks, video’s en concert- en festivaltips

Dit keer in het nieuws van maart

Kendrick Lamar heeft zijn derde album uitgebracht, Action Bronson heeft ook een album uitgebracht, Den Haag heeft een nieuw hiphop feest, J.Cole treedt op in Heineken Musichall en meer.

Nieuws
Kendrick Lamar
K.Dot oftewel Kendrick Lamar heeft zijn derde album uitgebracht genaamd ‘To Pimp a Butterfly’. Heel de release is eigenlijk fout gegaan de tracklist met de featurings kwam te vroeg uit, Itunes zette per ongeluk de clean versie van het album online daardoor besloot TDE het volledige album een week eerder uit te brengen.

I WOULD LIKE 2 PERSONALLY THANK @Interscope FOR FUCKING UP OUR RELEASE… SOMEBODY GOTS 2 PAY 4 THIS MISTAKE !!!! #TOP
Tweette de manager van TDE.

Kendrick Lamar verbrak ook de Spotify record voor meeste streams op een dag. Zijn album werd 9,6 miljoen keer gestreamd. Daarmee stoot Kendrick de vorige titelhouder, Drake, van de troon. Hij mocht 6,8 miljoen streams op de eerste dag noteren voor ‘If You’re Reading This It’s Too Late’, maar is nu dus al voorbijgestreefd.

Daarnaast zegt Spotify dat alleen hele listens werden meegenomen in de lijst – als je de track dus na 30 seconden skipt telt het niet als een ‘play’.

K. Dot’s vorige album – ‘good kid m.a.a.d. city’ – verkocht 242.000 exemplaren in de eerste week, ‘To Pimp a Butterfly’ laat zien dat Kendrick op de goeie weg zit met de 318.988 sales in de VS waardoor hij een nummer een plek te pakken kreeg.
Om dit te vieren, of omdat het gewoon kan, gaf Kendrick een show op een movende truck door LA. Rennende fans wilden allemaal een glimp van de nieuwe ‘King of Compton’ vangen.

Waka Flocka Flamewaka
De rapper uit Atlanta was geboekt voor een show bij de Universiteit van Oklahoma, een school momenteel in de ban van een filmpje waarin één van de korpsen racistische leuzen zong. Er vinden grootschalige demonstraties en boycots plaats rondom de Universiteit en Waka Flocka draagt daar een steentje aan bij, die weigert daar nog zijn show te doen.

De racistische leuzen op de Oklahoma University:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RdtfKYitMDI]

Young Thug
Young Thug heeft bekend gemaakt dat zijn nieuwe album “Carter 6″ zal gaan heten.

Wat de situatie een beetje vreemd maakt, is het feit dat het nog niet zeker is dat Lil Wayne’s “Carter V” uitkomt. De reden hiervoor is natuurlijk het recente drama rondom Lil Wayne en Birdman.

Tussen Thug en Wayne zijn er echter geen spanningenen Thug heeft Wayne ook vaak geprezen een grote invloed op zijn leven en carrière. In oktober waren Thug en Wayne te horen op een Rich Gang track genaamd “Take Kare”. Maar dat is de enige track die ze tot nu toe samen hebben uitgebracht.

A$AP Rocky
Binnenkort komt ook A$AP Rocky met een album – waar hij tot nu toe redelijk mysterieus over is. Het enige wat we weten is dat de titel af te korten is naar ‘ALLA’, een referentie naar Rakim Allah, de legendarische MC waar Rocky naar vernoemd is.

Dat moet ook de toonaard van het album worden: ‘ real shit’, zoals hij het zelf verwoord. In het filmpje hieronder praat hij verder over zijn album en over A$AP Yams, die pas geleden is overleden aan een dodelijke mix van xanax en lean.

A$AP Rocky sprak met Vibe bij SXSW, hieronder het filmpje

Action BronsonAction_Bronson_Mr._Wonderful
Eerder al bracht Action Bronson verschillende tracks uit die afkomstig zijn van zijn album. Zo verscheen hij onder andere met ‘Terry‘, ‘Actin Crazy‘, ‘Baby Blue ft. Chance The Rapper‘. Vandaag verschijnt het langverwachte album ‘Mr. Wonderful’ dan eindelijk. Op het album wordt hij onder andere bijgestaan door Chance The Rapper. Verder staan er producties op van onder andere The Alchemist, Mark Ronson en Noah ’40’.

Earl Sweatshirt
Op het eerste gezicht leek het een grap van Earl Sweatshirt om na zijn album release dit te tweeten. Natuurlijk een referentie naar Kendrick Lamar’s manager, die precies hetzelfde tweette tegen Interscope.

Nu blijkt dat het daadwerkelijk een fout van van Sony Music te zijn. Het album was een week vroeger dan gepland vrijgegeven en daar is Earl pissed over. Ook de release van zijn videoclip ‘Grief’ is een fout geweest van Sony.

Het moest persé op zijn site gereleased worden – wat niet is gebeurd – de cover, tracklist en video zijn lukraak aan sites doorgestuurd zonder dat Earl dat wist.I_Don't_Like_Shit,_I_Don't_Go_Outside_An_Album_by_Earl_Sweatshirt

Earl zegt hierover: “Brah, I was devastated”. “I’ve never been behind myself this much. So for them to not treat as importantly as I was treating it was just like — I couldn’t help but to feel a little disrespected, you know?” Apparently, in the aftermath, Sony expressed little remorse for the way things panned out: “Like, y’all got an F. It’s not chill. Like, ‘You’re in the red zone.’ And no one acted like they were in the red zone.”

Videoclips binnenland
Tur-G – Replay ft. Giorgio
De jonge Tur-G brengt vandaag zijn nieuwe video ‘Replay’ uit. Op de partytrack wordt hij bijgestaan door zanger Giorgio.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CIi5KT7bcjI]

JayJay – Inna Die Goof ft. Lo-Bo, Rakimster & Rambo (Prod. Waanzinnig)
Om te vieren dat JayJay z’n vorige clip ‘Bij Je Zijn’ binnen 3 weken 300.000 keer werd bekeken brengt hij zijn nieuwe video ‘Inna Die Goof’ uit. Dit keer in samenwerking met Lo-Bo, Rakimster en Rambo op een productie van Waanzinnig.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Rfy_mIQIeAA]

Freddy Moreira vs. Gio, Ir-Sais & Keizer – Voor Jou
Freddy Moreira werkt samen met Gio, Keizer en Ir-Sais in de nieuwe single ‘Voor Jou’.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gtK19gW76rs]

Spitsessie Xonyboy
Xonyboy ging langs bij Zonamo voor een nieuwe spitsessie.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k-QReAmPZuI]

De Sluwe Vos – Mercy ft. Sticks
Producer De Sluwe Vos bracht onlangs zijn album ‘Kontra’ uit en ‘Mercy’ is de tweede clip van de plaat. Op het nummer wordt de producer bijgestaan door niemand minder dan Sticks.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QoFvbfYsfbw]

Yung Nnelg X Ray Fuego X GRGY X Donnie X Dess The Finesser – Gucci Louis Polo Prada
Ray Fuego en GRGY brachten onlangs hun mixtape ‘Mubby Yobs 2.0’ uit en een van de bonus tracks van de plaat is ‘Gucci Louis Polo Prada’, waarop de mannen bijgestaan worden door Yung Nnelg, Donnie en Dess The Finesser.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ebwRrLPHky0]

Gers Pardoel – Nooit Meer Alleen
‘Nooit Meer Alleen’ komt uit als soundtrack van de animatiefilm ‘Shaun het Schaap: De Film’.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RUME3hU3hyU]

FATA – Onderweg
Onlangs brachten de heren van FATA hun EP ‘Liedjes Over Meisjes’ uit. De Bankpioniers zijn terug met een nieuwe videoclip afkomstig van het project.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kg6QcR-YtBU]

Afriki – Whiskey
Na ‘Wifey’ is Arnhemse zanger Afriki terug met zijn tweede video van zijn ‘Zij Wild’ EP.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6qX-nvHv9Q0]

Nathalie – Me Like ft. Frenna (SFB)
Nadat Nathalie eerder al met Broederliefde werkte, presenteert ze haar nieuwe single ‘Me Like’ met Frenna.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t2syKbGu47I]

Videoclips buitenland
G-Unit – I’m Grown
De mannen van G-Unit releasten hun EP ‘The Beast Is G-Unit’ en ze dropten ook gelijk hun nieuwe video.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XJi596v4Kqw]

Wiz Khalifa – Decisions
Wiz Khalifa liet op Valentijnsdag de track ‘Decisions’ los en nu duikt hij weer in zijn Trap Wiz alter ego voor de bijbehorende video.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dpFBYRNhx_o]

Big Sean – Blessings ft. Drake & Kanye West
Precies een week na het uitkomen van zijn album ‘Dark Sky Paradise’ dropt Big Sean de video zijn track ‘Blessings’. Op de track wordt hij bijgestaan door Drake en Kanye.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=M6t47RI4bns]

A$AP Ferg – This Side ft. YG
‘This Side’ met YG is afkomstig van A$AP Ferg’s in 2014 verschenen mixtape Ferg Forever.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6QGwH-DnWjA]

Rick Ross – Movin’ Bass ft. Jay Z
Voor zijn laatste album ‘Hood Billionaire’ wist Rick Ross opnieuw Jay Z te strikken. Dit keer verzorgt Jay Z het refrein op de door Timbaland geproduceerde track Movin Bass.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Wib7lVprHrM]

Lil Durk – Purge ft. Ike Boy
Lil Durk z’n album ‘Remember My Name’ zit er aan te komen, maar voordat het zover is laat hij nog een losse track los. Op ‘Purge’ werkt hij samen met Ike Boy
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZPbeA9smcW0]

Mike WiLL Made-It – Choppin’ Blades ft. RiFF RAFF & Slim Jxmmi (Rae Sremmurd)
Mike WiLL Made-It is terug met een nieuwe videoclip. Op de track ‘Choppin’ Blades’ wordt de producer bijgestaan door RiFF RAFF en Slim Jxmmi afkomstig van Rae Sremmurd.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=v4gCRuoviw0]

Rae Sremmurd – Throw Sum Mo ft. Nicki Minaj & Young Thug
De mannen van Rae Sremmurd brachten eerder dit jaar hun album ‘SremmLife’ uit en droppen hun nieuwe video van de plaat. Na ‘No Flex Zone’, ‘No Type’, ‘Up Like Trump’ en ‘Lit Like Bic’ is ‘Throw Sum Mo’ alweer de vijfde video van het album.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fwrY0D2ACNk]

Lil Wayne – CoCo (Remix)
Eind januari bracht Lil Wayne zijn mixtape ‘Sorry 4 The Wait 2’ uit. 1 van de populairste tracks van de tape was wel zijn remix van ‘CoCo’.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_y_Xpps46Uc]

J. Cole – G.O.M.D.
Afgelopen december bracht J. Cole plotseling zijn nieuwe album ‘2014 Forest Hill Drive’ uit en vandaag presenteert hij een nieuwe video van de plaat. Na ‘Apparantly’ en ‘Intro’ is ‘G.O.M.D.’ de derde clip van het album.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vHU6ZRQJ50Q]

Tyga – 40 Mill (Prod. Kanye West)
Tyga presenteert zijn nieuwe video van single ’40 Mill’ geproduceerd Kanye West. De track is afkomstig van Tyga’s aankomende album The Gold Album: 18th Dynasty.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fqQhbeJfzzw]

Wale – The White Shoes
Wale bracht zijn ‘The Album About Nothing’ uit, maar voordat het zover was laat hij eerst een video los van zijn single ‘The White Shoes’.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FMdgPJSlAQ4]

Audio binnenland
Mongoose x Chubeats – The Heist #MixtapeMonday3
Eerder bracht Mongoose, voor zijn #mixtapemonday, de tracks ‘Flashback‘ en ‘Money Is For The Rent‘ uit. Nu is hij alweer terug met de derde release daarvan.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/198396967″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Lefensmannen – Blijf Waar Je Bent
De Lefensmannen, oftewel Ronnie Flex, Mafe, Kid de Blits, Def Major, Cartiez en MaxiMilli, pakken de beat van Mark Morrison’s ‘Return of the Mack’ en maken daar ‘Blijf Waar je Bent’ van.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/198302566″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

BKO X Bokoesam X Chivv – Bruv (Prod. Elvis)
Nadat BKO eerder deze een track uitbracht met Frenna is hij vandaag alweer terug met een nieuw nummer. Op ‘Bruv’ wordt hij bijgestaan door Bokoesam en Chivv op een productie van Elvis.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/196498698″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Onkeltje & Abeltje – Noord Volkslied
De beste vrienden Onkel Omar en Abel van TDMCM zijn terug met wat nieuwe muziek. Vandaag releasen de mannen uit Amsterdam Noord het nummer ‘Noord Volkslied’.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/196313826″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

BKO & Frenna (SFB) – Bluetooth
BKO is terug en hij werkt samen met Frenna op het nummer ‘Bluetooth’.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/196168237″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Murda – De Macht (Prod. FS Green)
Murda dropt dit jaar elke maand een nieuwe track en die tracks vormen aan het einde het album ‘We Doen Ons Best’. Na de eerste track ‘Niet Iedereen Bestaat‘ dropt hij ‘De Macht. Het nummer is geproduceerd door FS Green, die verantwoordelijk was voor de productie van Murda zijn album ‘De Kassier‘.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/192976404″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Audio buitenland
Kanye West – All Day ft. Allan Kingdom & Theophilus London
Kanye West heeft aangekondigd dat er een nieuw album aankomt genaamd So Help Me God en brengt nu de eerste single van het album uit.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/195963968″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Fetty Wap – Trap Queen (Remix) ft. Rick Ross & Fat Trel
Eerder vandaag bracht Rick Ross de video uit van ‘Movin Bass‘ en nu verschijnt hij samen met Fat Trel op de remix van Fetty Wap z’n anthem ‘Trap Queen.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194611355″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

The Game & Meek Mill – The SoundTrack
The Game en Meek Mill zijn laatst samen de studio in gedoken en het eerste resultaat daarvan is naar buiten gekomen. Op ‘The SoundTrack’ rappen de heren back to back op een soulvolle beat.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/194609107″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

OverDoz – Fuck Yo DJ (Remix) ft. A$AP Ferg
De mannen van Overdoz. zijn terug met de remix van de track ‘Fuck Yo DJ’. Op de track worden zij bijgestaan door niemand minder dan A$AP Ferg. Momenteel zijn zij ook bezig met hun album ‘2008’. Een releasedatum daarvoor is nog niet bekend, maar meer daarover volgt binnenkort.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/195022503″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Fabolous – Take It Easy Freestyle
Onlangs bracht Fabolous zijn ‘Told Y’all‘ freestyle uit. En zet hij zijn #FridayNightFreestyles voort en dit doet hij met de track ‘Take It Easy’.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/196933597″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Krept & Konan – Certified ft. Rick Ross
Het Engelse rapduo Krept & Konan maken zich op voor de release van hun debuutalbum ‘The Long Way Home’ die op 6 juli moet uitkomen. Op de plaat hebben ze enkele grote namen verzameld zoals YG, Wiz Khalifa, Rick Ross, Jeremih, Skepta en Ed Sheeran.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yNNO1TFS29s]

Festivals
WOO HAH!54bf657e2ce85
WOO HAH! keert op zaterdag 4 juli terug naar de Spoorzone in Tilburg en wordt ook dit jaar weer georganiseerd door 013 en Mojo Concerts. Na de succesvolle editie van 2014 pakken we dit jaar flink uit met een extra podium, meer artiesten en een groter festivalterrein! Deze namen zijn tot nu toe bevestigd:
Cypress Hill | Joey Badass | Run The Jewels | Big Sean | Travi$ Scott | Freddie Gibbs | The Underachievers | Vince Staples | Denzel Curry | Your Old Droog | Fresku | Jameszoo X James Pants | Winne x Feis x Ecktuh Ecktuh | GANZ | Remi Kolawole | Deux Deux | Doomtree | Tourist LeMC | Freez + A.R.T.

De ambassador tickets zijn reeds uitverkocht. Reguliere tickets a €39,- (excl. servicekosten) zijn nu verkrijgbaar.

Encore Festival11072049_1073043366056224_8834519152646642509_n
Op zondag 30 augustus presenteert ENCORE in samenwerking met poppodium Melkweg en concertorganisator Greenhouse Talent de tweede editie van het ENCORE Festival. Na de succesvolle en uitverkochte eerste editie in 2014 is het vanzelfsprekend dat het Encore Festival dit jaar niet kan ontbreken van de festivalkalender !!

LINE UP – FIRST NAMES:
▲ RAE SREMMURD ▲ DJ MUSTARD ▲ CHO ▲ MR. CARMACK ▲ IAMNOBODI ▲ PELL ▲ SEVDALIZA ▲ PRIME ▲ WAXFIEND ▲ ABSTRACT ▲ IRWAN ▲ WANTIGGA ▲

MANY MORE TO BE ANNOUNCED!

INFO & TICKETS: ⇛ WWW.ENCOREFESTIVAL.NL ⇚

TICKETS:
LAZY BIRDS => €35 AVAILABLE NOW
ALL PRICES ARE EX SERVICE FEE

V-LandV-Land-Keyviz-Press-Alt-klein-281x300
Op V-land festival zijn alle rollercoasters en rides van Walibi Holland exclusief open voor jullie! Met 6 stages tussen de attracties en meer dan 60 artiesten biedt V-land festival je de vetste festivalervaring van 2015. Naast genieten van topacts als Chef’Special, Typhoon , Handsome Poets, Yellow Claw, Great Minds, The Partysquad en BURAKA SOM SISTEMA kun je dus ook flink hardgaan in de Goliath of afkoelen in de wildwaterbaan.

Het festival is op zaterdag 9 mei.
Check www.v-landfestival.nl voor de complete line-up en tickets!

Early birds: € 45 (SOLD OUT)
Regular: € 50

Feesten
Encore & Voyage
Elke zaterdag is er in de Melkweg, Amsterdams grootste hiphop feest . In 2 zalen worden verschillende muziek gedraaid, in The Max wordt voornamelijk Hiphop en R&B gedraaid. In de Oude zaal wordt meer Future R&B, UK Garage, Afro Deep and soulful house gedraaid.

Er zijn ook vaak optredens van Nationale en Internationale artiesten. Pusha T, August Alsina, Ace Hood, Tinashe en Future stonden er allemaal en dat allemaal voor een betaalbare prijs!

We Are – Hiphop and R&B
Elke vrijdag is er in Club Vie, Rotterdam het feest ‘We Are’. WE ARE is voor iedereen die van Hiphop en R&B houdt. Het maakt niet uit of je op louboutins en in een nice little dress loopt of dat je een fresh pair of J’s met de nieuwste snapbacks rocked, want het is van ons allemaal…

KREAMparty_photo_31004
KREAM is dé nieuwe wekelijkse clubnacht van Den Haag dat van start gaat op 10 april! Verwacht bij KREAM de muzikale taste van Hip Hop en R&B gemixt met de beste classics en upcoming future sounds!

KREAM, dé clubnacht die staat voor continuïteit, kwaliteit, gezelligheid en vooral good music! Het is de plek waar je de wekelijkse drukte even loslaat en een onvergetelijke start van je weekend maakt!

FIRST EDITION
Music by:
– Drivah
– Flava
– Johnny 500
– Washington

Hosted by:
– Mr. Vi

Rasta Nation
Na het succes van de eerste editie komt hét reggae- en dancehallfeest van Den Haag nogmaals naar Paard van Troje. Rasta Nation breng je de diepste reggae-vibes en de heetste dancehallnummers van way back tot nu. En dat alles in originele Jamaicaanse soundsystem-stijl.

Line-up:
Keytown Sound
Keytown Sound is een doorgewinterd soundsystem in de internationale reggae- en dancehallscene en organiseert al meer dan 10 jaar de Glue Factory-feesten in Leiden. Met hun positieve vibe krijgen ze altijd de voetjes van de vloer!

Crucial Warrior Sound
Zware baslijnen, diepe dubs en vooral roots & culture! Met zijn 30 jaar ervaring zorgt Crucial Warrior Sound samen met zangers en MC’s voor een ware trance onder het publiek.

Apache Sound ft. Sista Lista
Dit Haagse reggae- en dancehallcollectief van selecters, zangers en MC’s gaat al jaren mee. Verwacht dikke reggae- en dancehalltunes die de muren van het Binnenhof doen trillen.

Urban Elite
Inmiddels weet iedereen dat je op de tweede vrijdag in The VIP Room moet zijn voor de lekkerste R&B en Urban hitjes. Al reist Urban Elite het hele land door blijft ons hart in de stad waar het allemaal ooit begonnen is, ROTTERDAM.

Op vrijdag 10 april is dat niet anders in de gezelligste club van Rotterdam, met wederom dj’s van de bovenste plank. Kid Q (CHILDSPLAY) is aanwezig om de tent te doen trillen, samen met lokale helden Diamondspin en Djoevenile belooft het weer een top avond te worden.

* Tickets*
Haal nu je voorverkoop kaartje voor maar 11 euro op www-urban-elite.nl aan de deur betaal je meer.

SRLSY289046_original_375272o
Vrijdag 3 april is het weer zover! SRSLY in AIR AMSTERDAM met een SRSLY dikke line-up!

WOELIG 10 APRIL AIR AMSTERDAM
Welk feest zorgt al een jaar voor opschudding, verkoopt editie na editie uit, doet je afwas* en maakt het onmogelijk om stil te staan ? Woelig inderdaad ! Daar waar anderen het opgaven, gingen wij door. Met inmiddels een leger van Woelers achter ons, is het tijd om stappen te maken en hier zijn we dan, bij de Air in Amsterdam.

Maar wie draaien er dan ?

Duane Franklin ( mr Woelig | Dirty Dutch | Zsa Zsa Su )
DJ Flava – OFFICIAL ( Dirty Dutch | We Are )
Freddy Moreira ( We Are )
Washington_DJ ( Encore | Vunzige Deuntjes )
Owen-Joy ( L’hotel |Aftergooi )
Hato (Vunzige deuntjes)
XO ( THRWBCK | Urban Elite )
NGHTSHD ( THRWBCK / Woelig )

En dit alles wordt aan elkaar gehost door MASSIVE MC

26.04 : I LOVE URBAN182834front
Get ready 2 play a new set. Op zondag 26 april 2015, de dag voor Koningsdag gaat het allemaal gebeuren. I LOVE URBAN neemt het strand van Bloemendaal over met een vernieuwde concept in Beachclub Vroeger en niemand minder dan TYGA zal live on stage staan!.
Deze eerste editie staat in het teken van een sweet gathering. Een samenkomst van de echte party liefhebbers in de grootste Beachclub van Nederland, met de beste deejays, internationale acts en unieke shows in combinatie met zon, zee, strand en de lekkerste drankjes.
Gewapend met de bovenstaande ingrediënten staat deze dag garant voor een geweldige Urban sensatie.
Wees zeker op tijd om een ticket te bemachtigen om NON STOP los te gaan. We verwachten dat I LOVE URBAN vroegtijdig zal uitverkopen. Koop je kaarten dus snel om teleurstelling te voorkomen!

WHAT YOU NEED TO KNOW
Datum: 26 April 2015
Locatie: Beach Club Vroeger – Bloemendaal
Tijd: 17.00 – 00.00
Leeftijd: 18+
Vvk: €20,- / €25,-

TIKTAKvEEg0BJLh8CfE27
P A R T Y P A R T Y! Op zondag 26 april viert TIKTAK groots haar vier jarig bestaan in Beachclub Bloomingdale. Wie jarig is moet uitpakken en dat is precies wat TIKTAK gaat doen. Verwacht confetti, ballonnen, gadgets, heel veel bubbels en alle supersterren die je maar kunt bedenken! Verdeeld over 2 stages krijgen we feestelijk geweld van o.a Bassjackers, The Partysquad, Sem Vox, Jay Hardway, The Flexican & Mc Sef, FeestDJRuud, Glowinthedark, Girls Love DJs, en nog veel meer……

Wat begon als een wekelijkse avond in AIR Amsterdam is binnen no time uitgegroeid tot een begrip in de dance scene. En ook afgelopen jaar hebben weer tienduizenden liefhebbers op verschillende locaties van TIKTAK kunnen genieten. De vele successen dankt TIKTAK aan de onvoorwaardelijke steun en liefde van het publiek en de artiesten, die elke keer weer voor compleet gestoorde hoogtepunten zorgen. Vooruitblikkend op aankomend jaar heeft TIKTAK ook weer een aantal mooie dingen in het verschiet. We kunnen nog niet alles verklappen maar dat we met vuurwerk komen staat helemaal harstikke vast! Voor nu spreken we af op zondag 26 april aan de zee en laten we heel Nederland weten dat we jarig zijn. Bereid je voor op de grootste, gezelligste en hardste birthday party van het jaar!

Een bigga outdoor stage en een beukende indoor stage, lessgo. TIKTAK XXL beloofd een knaller van formaat te worden. Koop je tickets nu, want deze wil je meemaken!

VVK:€ 15,- Via tiktakevents.com en alle Primera filialen
Door:€ 20,-

Tickets available via:
www.tiktakevents.com en www.ea-events.com en www.bloomingdaleaanzee.com

Lineup ( in alphabetical order ):
Bassjackers
FeestDJRuud
The Flexican & Sef
Fritz the Face
Fs Green & Mc Fit
Girls Love Djs
GLOWINTHEDARK
Hasse de Moor
Jay Hardway
The Partysquad
Sem Vox
Raynor Bruges

Optredens
Feis op vrijdag 10 april in Gebroeders de Nobel, Leiden

Nelly op zondag 5 april 2015 in Philharmonie, Haarlem

Migos op woensdag 8 april 2015 in Paradiso, Amsterdam

Topnotch presents New Wave – o.a. Ronnie Flex, Jonna Fraser, Lil Kleine, Bokoesam, Idaly, Lijpe, SFB, DDouble, Ares, Afriki, Cartiez Paris, Cho, Ramiks, Monsif, Spanker, Krankjoram, Jack Chiraq en Garrincha op vrijdag 10 april 2015 in Paradiso, Amsterdam

Diggy Dex + Reazun – ‘Werk Hard / Speel Hard’ Tour op vrijdag 10 april 2015 in Paradiso, Amsterdam

Diggy Dex versus Reazun op zaterdag 11 april 2015 in Tivoli – de Helling, Utrecht

Jungle Brothers op donderdag 23 april 2015 in Tivoli – de Helling, Utrecht

FunX & Ballinnn present J. Cole – 2014 Forest Hills Drive European Tour / support act: Jhené Aiko op zaterdag 9 mei 2015 in Heineken Music Hall, Amsterdam

 

 

Geschreven door: Jeff Baffour

Geen commentaar

Laat een antwoord achter