Mixtape.

Laatste posts

Kattukfm

Donderdagmiddag Muziekvideo: Golden Caves – My Demons Hunt

Zijn we weer met de Dondermiddag Muziekvideo. Voortaan elke donderdag een nieuwe video van Katwijkse artiesten, bands, dj’s en andere kunstenmakers. Op donderdagavond, tussen 20-22 uur, ook te beluisteren in ons jongerenradioprogramma Kattuk.FM bij RTVKatwijk.

Deze keer met de, relatief, nieuwe clip van de grotendeels Rotterdamse band, Golden Caves. Met de zeer getalenteerde Katwijkse gitarist Alex Ouwehand in de gelederen. In het verleden ook gitarist bij Incease, FourPointO en Junior Eats Alone.

Gave clip en ronduit indrukwekkende muziek. Veel kijk en luisterplezier!!

Meer Golden Caves HIER

Tips voor deze rubriek?
mail ze naar info@kattuk.nl

Geschreven door: Redactie

Geen commentaar

Laat een antwoord achter